Måndag 8/9- torsdag 11/9

08 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på variation både på arbetet och privat. Just nu är du väldigt stolt över något i ditt liv och du tvekar inte att skryta lite extra om det. På tisdagen kan det uppstå en konflikt mellan dig och en nära anhörig. Onsdagen blir rolig och intensiv på ett bra sätt. Här gäller det att hålla ett högt tempo. Under torsdagen kan en hemlighet bli väldigt svår att hålla. Du vill så gärna föra den här nyheten vidare.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du rastlös, du har svårt att koncentrera dig på det du måste göra. Tisdagen handlar om att medla mellan olika människor. Du är inne i en situation där du inser att det finns en intressekonflikt och att du måste försöka överbygga det här problemet. Onsdagen blir kreativ och upplyftande. Under torsdagen ångrar du ett löfte som du gett en nära vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar över en väns beteende som inte har varit helt korrekt den senaste tiden. I stort sett handlar det om att han eller hon är avundsjuk på dig för att du har fått förmåner som han/hon inte har. Måndagen och tisdagen handlar om att lösa konflikter och att hitta en fungerande ordning främst på jobbet. Under onsdagen kommer det n ett kreativt flöde i ditt horoskop som hjälper dig att komma på nya idéer. På torsdagen avslöjas en hemlighet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du tar all hjälp du kan få just nu oavsett om det handlar om arbetet eller i privatlivet. Under måndagen och tisdagen jobbar du hårt och det blir väldigt sena kvällar. Många tankar snurrar i huvudet på dig och gör att du har svårt att somna när du väl stupar i säng. Under onsdagen får du möjlighet att testa en ny förmåga. Du blir glatt överraskad av den här personens motivation och arbetsglädje. Torsdagen handlar om att vara exakt med detaljer.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan börjar du grubbla lite över framtiden. Under en lång period har du levt i lite av en bubbla som har hindrat dig från att fundera längre fram än ett par veckor i taget. Nu känner du dig mer positiv och starkare vilket gör att du orkar med att fundera på ditt liv och dina val. Både måndagen och tisdagen blir harmoniska och stillsamma dagar där du får både tid och möjlighet att ta upp en nygammal hobby.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan vågar du sticka ut hakan lite mer. Genom att vara på rätt plats vid rätt tillfälle får du fler saker gjorda den här veckan än du har fått på länge. Särskilt måndagen och tisdagen blir effektiva och produktiva dagar. Under onsdagen använder du dig av din övertalningsförmåga för att lyckas med att föra i hamn ett projekt. Du är inte bara övertygande i din argumentering, du är också charmig och smart. På torsdagen bör du undvika att lägga möten för tidigt på morgonen.

Vågen 23/9-22/10

Veckan bjuder på en varierad buffé av utmaningar. Redan på måndagen får du testa dina gränser för vad du kan och vill prestera. Just nu sätter du ribban högt och det är bra. Under tisdagen är det samarbete och teamwork som gäller. Du måste försöka att få alla i gruppen att dra åt samma håll om ni ska kunna få något gjort. Med tanke på alla starka viljor så har du en hel del arbete framför dig. Torsdagen blir en bra och kreativ dag, särskilt för tidigt födda vågar.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan måste du vara väldigt exakt med allt som har med siffror att göra. Du utmanas både på jobbet och privat i saker som har med pengar och ekonomi att göra. Måndagen och tisdagen bjuder på en konflikt som handlar om att rykte. Du är lättretad just nu på grund av Månens position och det kan överdriva dina känslor lite. Under onsdagen träffar du gärna vänner och gör roliga aktiviteter på kvällen. Se upp så att det inte blir för sent bara.

Skytten 22/11-21/12

Du är rätt så lugn just nu och det är bra. Mars position dämpar dina känslor något och gör att du kan ta både mot och medgångar på ett bättre sätt. Måndagen blir rolig och kreativ. Tisdagen handlar om att lösa ett pussel där du inte har alla pusselbitarna. Under onsdagen eller torsdagen väntar du ett viktigt samtal från en vän. Du går som på nålar de här dagarna eftersom du är så ivrig att få höra nyheterna från din kompis.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period där du försöker att verka mer nonchalant än du är. Du vill vara cool fast känslorna sjuder inom dig. På måndagen fokuserar du på utbildning av något slag. Under tisdagen flirtar du lite med en kollega, men du är försiktig för du vill inte bli sårad. Onsdagen handlar om att första steget och om att visa vad du går för. Under torsdagen lyckas du förverkliga en dröm som du har samt åka på en kortare resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inne i period med sämre ekonomi och därför kommer alla utgifter som dåliga nyheter. Måndagen blir en kreativ dag där du får utlopp för massor av dina galnaste idéer. Under tisdagen tar du hem ett avtal eller en deal på jobbet och det gör dig stolt eftersom du har slitit här med det här.  På onsdagen har du en hel del att göra och kan bli sur om inte familj eller vänner respekterar dina tidsgränser. Torsdagen handlar om frihet och om att möta nya människor på deras planhalva.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan blir intressant och rätt så krävande, inte minst för de tidigt födda Fiskarna. Du får möjlighet att använda dig av din fantasi, din humor och ditt tålamod på jobbet. Arbetet är krävande under tisdagen och onsdagen så där gäller det att du är utsövd. Torsdagen blir en ganska konstig dag eftersom all planering går i stöpet och du får agera efter eget huvud. Tack vare din fantasi och din kreativitet lyckas du prestera över förväntan.

Annons