Fredag 12/9- söndag 14/9

12 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen gör du något som du inte brukar göra. Genom att bryta dina vanor så skapar du nya positiva rutiner. På kvällen är det främst familj och vänner som gäller. Lördagen blir härligt avslappnande. Du får en chans att vila ut mer än vanligt. En vän vill få dig att följa med på en aktivitet, men du försöker smita undan eftersom det inte är något du är intresserad av. Under söndagen möter du av en person som får dig ur balans.

Oxen 20/4-20/5

Helgen bjuder både på arbete och på avkoppling. Ett miljöbyte är hälsosamt för din del så passa på att åka iväg om du kan. Under fredagen finns det risk för ett gräl mellan dig och en närstående. Lördagen handlar främst om utomhusaktiviteter god mat och trevligt umgänge. Under lördagskvällen kan ett vad falla in och ge dig en vinst. Söndagen tycks bli ganska enformig. Här gäller det att inte blir irriterad på en vän som försöker att hjälpa dig.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen blir annorlunda och kvävande. Du kommer inte ifrån din instängda miljö och du längtar efter frihet. Det mesta i din situation beror på att du mentalt stänger ute dina nära och drar dig inom dig själv. En knepig påverkan från Uranus bidrar till disharmoni, främst under fredagen. Lördagen blir bättre och du får möjlighet att testa din förmåga att förhandla. Under söndagen ska du inte tveka att säga ja till ett frestande erbjudande.

Kräftan 21/6-22/7

Mycket den här helgen kretsar kring pengar, ekonomi och investeringar. Du är sugen på att göra ett större utlägg men du tvekar eftersom du inte vet om du har råd. Genom att granska din ekonomi, lägga upp en finansieringsplan och kanske samla dina lån kan du lyckas med dina ambitioner. Under lördagen får du flera värdefulla tips och råd från en vän. På söndagen kan ett samtal eller sms vända upp och ned på din värld.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under fredagen har du en förmåga att reta upp din partner eller släkting. Egentligen handlar den här konflikten om andra, outredda problem men den eskalerar i små irritationsmoment främst under fredagen. På lördagen har du en unik möjlighet att få åka på en kortare utflykt till ett ställe som du länge velat besöka. Unna dig det här miljöombytet. Det kommer ge dig tid att tänka igenom din situation. Under söndagen passar det bra med utomhusaktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen blir härlig och harmonisk. Du är inne i en bra period där få saker stör dig. Under fredagen träffar du vänner och det blir en rolig dag. På kvällen vill du gärna gå ut men det blir svårt att få ihop ett gäng. Räkna med en tidigare kväll än du tänkt dig. Under lördagen är du ovanligt effektiv och du får massor av saker gjorda. På kvällen blir du uppringd av en person som du varken vill träffa eller höra av. Söndagen handlar till stor del om ett val du står inför.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att lyssna på dina medmänniskor, Du är väldigt envis och du gör som du själv känner för. Under fredagen drabbas du av dåligt samvete för något som du inte hunnit med på jobbet. Lördagen handlar om att välja klokt och om att lyssna på andra. Det blir en kreativ och rolig dag där du träffar många udda personligheter. Du får jobba med dina fördomar den här dagen. På söndagen träffar du helst bara familjen eller dina närmste vänner. Du behöver lite lugn och ro.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mycket att stå i just nu, både när det gäller arbetet och ditt privatliv. Här gäller det att prioritera rätt. Genom att vara effektiv på fredagen så förlänger du helgen. Fredagskvällen blir social och trevlig. Under lördagen är du gärna utomhus. Frisk luft ge dig möjlighet att koppla av och rensar dina tankar från all oro. Under söndagen finns det utrymme både för kärlek och för ömhet. Det blir en harmonisk dag med betoning på känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt aktiv just nu och det gör att du får alldels för lite sömn. Risken är stor att du klappar ihop när du väl är ledig och du blir liggande i en segdragen förkylning. Under fredagen gör du rätt i att smita lite tidigare från jobbet om du har den möjligheten. Lördagen handlar om att vara tillgänglig både för vänner och bekanta. Du verka delta i någon form av offentlig aktivitet. På söndagen ska du unna dig en riktig sovmorgon. Den extra sömnen kommer att ladda om dina batterier.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket att fundera på just nu, inte minst när det gäller ditt känsloliv. Den här helgen bjuder både på omväxling, distans och nya miljöer. Redan på fredagen passar du på att träffa nya vänner och göra saker som du inte brukar göra. Det blir en rolig och händelserik dag. Lördagen bjuder på en överraskning och på massor av roligt bus. Det verkar finnas yngre barn eller djur med i bilden den här dagen. Under söndagen får du möjlighet att testa ditt minne.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen blir bra men aktiv. Du kombinerar arbete med nöjen hela den här perioden. Under fredagen försöker du jämka mellan två personer som har svårt att dra jämt. Genom att medla lyckas du undvika allt för stora diskussioner. Lördagen handlar främst om ett projekt som du vill slutföra. Genom att lägga upp arbetet rätt så lyckas du även klämma in lite roliga aktiviteter.  På söndagen ska du undvika att köra bil eller cykla om du är väldigt trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att ta till dig de råd som en vän så frikostigt delar med sig av. Du blir istället irriterad på honom/henne för att han/hon inte kan respektera din önskan om att få vara ifred. På fredagen kan det uppstå en intressekonflikt på arbetet. Här gäller det att vara finkänslig så att du inte trampar på några ömma tår. Lördagen blir rolig och lite annorlunda. Du testar dina kunskaper på ett nytt och spännande sätt. Under söndagen lyckas du ena två personer som alltid är oense.

Annons