Måndag 15/9- torsdag 18/9

15 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Du har en intensiv vecka med många sena kvällar att se fram emot. Måndagen blir familjär och trevlig. Du sätter andra personers intressen för dina egna. Tisdagen handlar om disciplin och en vilja att prestera. På onsdagen kommer en influens från Venus in i ditt tecken och underlättar sociala kontakter. På torsdagen vill du vara i centrum och det kan irritera en kollega. Du måste hitta en bra balans mellan jobbet och kompisarna.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan vill du gärna vara aktiv i de beslut som fattas. Ofta tycker du att dina chefer går över huvudet på dig och då blir det inte bra. Under måndagen är du ovanligt social. Du umgås gärna med dina vänner både på arbetet och på kvällen. Tisdagen handlar om flexibilitet och förmågan att finnas till hands när någon behöver dig. Under onsdagen intresserar du dg för en nära vän eller släktings väl och ve. Torsdagen handlar om att vara korrekt i ett offentligt sammanhang.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan blir kanske inte så inspirerande som du hoppats, men du har det rätt okej ändå så länge du anpassar dig till omständigheterna som du befinner dig i. Måndagen bjuder på överraskaningar av det positiva slaget. Under tisdagen finns det en risk att en hemlighet läcker ut. Här gäller det att vara försiktig till vem man säger vad. Onsdagen och torsdagen blir ganska vardagliga dagar som handlar om att skapa rutiner.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan inleds med ett missförstånd som du bör klara ut så fort som möjligt annars kan det blir väldigt fel. Under måndagen och tisdagen är du på hugget när det gäller affärer och ekonomiska beslut. Du har en gynnsam påverka på ditt tecken som underlättar allt som har med pengar att göra. På onsdagen möter du en person som är väldigt kritisk mot ditt sätt att hantera en situation på arbetet. Du måste bevisa att du veta vad du gör. På torsdagen får du en unik möjlighet att vara kreativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska långtråkig inledning på veckan. Du saknar inspiration och det märks inte minst på ditt arbete. Du presterar okej under måndagen och tisdagen, men inte mer än så. Onsdagen blir en rolig och annorlunda dag. Då får du möjlighet att utveckla en tanke som du har till något mer än bara en idé. Torsdagen bjuder både på skvaller, hårt arbete och inspirerande möten. Det blir en lång, men intressant dag på många sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg för att du inte får som du vill i olika sammanhang. Trots att du kan vara både övertalande och väldigt driven så tycks du ha kört fast i en specifik fråga. Det bästa är om du backar tillbaka och startar om från början. Under måndagen och tisdagen finns det många personer i din närhet som gärna hjälper dig att lösa dina problem. Onsdagen handlar om nära vänskap eller kärlek. På torsdagen är du ovanligt modig när det kommer till att visa dina känslor.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan blir både rolig och lite annorlunda. Det börjat med att du får ett uppdrag. Det är dilemma som behöver lösas och ingen är mer lämpad för det än den diplomatiska Vågen. Under tisdagen får du en överraskande komplimang av en vän. Du inser att hans/hennes känslor för dig är starkare än du först trodde. Onsdagen handlar mest om att vara disciplinerad och göra arbetsuppgifterna i rätt ordning. På torsdagen får du skratta mycket tack vara dina kollegors humor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en inspirerande start på veckan. En främling väcker en tanke hos dig som sår ett frö till framtida storhet. Under tisdagen möts du både av ros och av kritik för ett arbete som du genomfört. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete för att du glömt bort en vän. Du försöker kompensera din kompis, men det visar sig att hon är rätt så långsint. Torsdagen handlar om att återupptäcka en gammal förälskelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan bjuder på hårt arbete och en hel del måsten. Så länge du behåller din positiva inställning så kommer det mesta att gå bra. Under tisdagen får du chansen att visa hur inspirerande och roliga dina idéer kan vara. Onsdagen handlar om att förlåta en vän som har gjort fel. Alla kan göra misstag, även du. Torsdagen blir en rolig och lite annorlunda dag där du får lära dig nya saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan blir något av en balansgång. Du har svårt att hålla sams med en av dina vänner som hela tiden ska stå i rampljuset. Här gäller det att hålla sig undan ett tag tills din värsta ilska har lagt sig, tisdagen blir en rolig men krävande dag där fokus ligger på att vinna. Under onsdagen kan du drabbas av svåra val. Du inser att du måste avslöja mer av dina känslor om du vill att en viss situation ska utvecklas. Under torsdagen är du väldigt road av skådespel och olika roller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en tuff vecka eftersom du verkar ligga efter med så mycket. Både måndagen och tisdagen bjuder på utmaningar som har med ord och skrift att göra. Här gäller det att kunna formulera sig bra för att vinna respekt hos andra. Under onsdagen försöker du vara flera personer till lags samtidigt, men när dessa personers intressen krockar får du problem. Torsdagen blir en ganska behaglig dag där du lyckas att övertyga en kollega om att välja en ny väg som är mer förmånlig både för honom och för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan gäller det att du är uppmärksam på detaljer. Både måndagen och tisdagen blir krävande dagar där du bör försök hålla flera bollar i luften samtidigt. På kvällen får du dåligt samvete när en vän eller släkting inte kan få den hjälp som han eller hon behöver av dig. Onsdagen blir den lugnaste dagen den här veckan, då har du möjlighet att verkligen vila upp dig. På torsdagen försöker du leva upp till olika förväntningar som din familj och ditt arbete har på dig.

Annons