Fredag 19/9- söndag 21/9

19 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Helgen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir lugn och skön. På fredagen förväntas du gör en insats för laget och det kan väcka en hel del ilska om du backar ur. Lördagen blir en lugn dag där nära vänner och familjen är i fokus. Du njuter av att slippa fundera så mycket över olika måsten utan du tar dagen som den kommer. Den här helgen är du ovanligt impulsiv, särskilt på söndagen. Det blir en lekfull och rolig dag där du njuter av att få och av att ge kärlek.

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att det ska bli skönt med lite ledighet. Efter en lång vecka anser du att du förtjänar att få vara arbetsfri. På fredagen umgås du med vänner under rätt så lättsamma förhållanden. Det blir en trevlig kväll, även om det inte riktigt blir som du tänkt dig. Lördagen bjuder på en överraskning. För Oxen brukar överraskningar aldrig vara positiva, men i just det här fallet blir du glad. Söndagen blir ganska intensiv. Du hinner avsluta flera projekt i hemmet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen har du fullt upp från fredagen till söndagen. Du verkar vara å väg någonstans. Det kan vara en resa som du planerar en kortare weekend utflykt. Just nu har du svårt att fokusera, du fladdrar gärna iväg både i tal och i tanken. På lördagskvällen träffar du kompisar och har kul. Du gillar när det händer saker och det gör det just nu. På söndagen får du inte glömma bort ett löfte som du gett en vän. Risken finns att han blir sårad för att du inte bryr dig mer om honom än du gör.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen blir lika aktiv som veckan och risken är stor att din kropp säger ifrån för att tempot är för högt. Visst är det bra att vara igång, men du måste också ge dig själv utrymme att vila och ta det lugnt. Under fredagen kan ett samtal från en bekant röra upp starka känslor. Lördagen handlar om att fatta snabba beslut och att veta hur du ska lägga upp arbetet från alla dina projekt. Under söndagen så passar du på att häng med kompisarna och ha det kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period där du funderar rätt mycket över livet. Det har hänt så många saker i ditt liv den senaste tiden att du inte fått möjlighet att stanna upp och smälta allt. Under fredagen unnar du dig gärna en lång promenad. Du behöver få komma ut och röra på dig. Den friska luften rensar tankarna och får dig att må bra. På kvällen umgås du gärna med familjen. Det blir en trivsam och stillsam kväll. Söndagen blir en fridfull dag där du får chans att njuta av nuet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen är det bra om du lyssnar på din familj och dina vänner. Just nu har du storslagna planer, men det finns en risk att du inte hinner med allt som du planerat. På fredagen stöter du på motstånd när du försöker få en kollega att följa dina idéer. Lördagen blir en aktiv dag, du är gärna utomhus så mycket som vädret tillåter. Ett gräl med en vän kan få ett avslut den här dagen. Ni inser att ni båda gjort fel och ber om ursäkt. På söndagen blir du glad när du får en komplimang.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period där du vill visa vad du går för. Din ambition är stor, men försök att hålla helgerna så arbetsfria som det går. Du måste ha en sund balans mellan jobbet och fritiden. Under fredagen stöter du på problem i form av slarv från dig eller en kollega. Risken är stor att du får jobba länge än du tänkt dig bara för att du inte varit tillräckligt noggrann. Under lördagen gör du gärna av med lite för mycket pengar. Söndagen handlar om att kompromissa en hel del.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen blir lyckad. Du njuter av trevligt sällskap och roliga stunder. Underfredagen träffar du människor som du normalt inte brukar umgås med. Det blir en inspirerande dag och en annorlunda kväll. Lördagen bjuder på både jobb och nöje. Du verkar vara bortbjuden på en fest eller en middag. Under den här kvällen passar du på att knyta en hel del matnyttiga kontakter. Under söndagen ägnar du dig gärna åt sport eller andra fysiska aktiviteter. På kvällen får du väntade nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen satsar du mycket på att gjuta olja över vågorna i ett gammalt gräl. Du anser att ni nu är förbi den här typen av konflikter. Fredagen blir ett pusslande med tider och ett försök att få alla i familjen nöjda. Under fredagen uppstår en frågeställning som kräver noga övervägande innan du svarar ja eller nej. Du kommer att inse att det finns en hel del ovissa faktorer som kan komma att spela en avgörande roll. Under söndagen gör du rätt i att skämma bort dig själv ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här helgen förändras mycket för dig. Saker som du tidigare tagit för givet är inte lika självklara längre och du får omvärdera vissa sanningar. Fredagen handlar till stor del om kärlek, vänskap och lojalitet. Du inser att dina bästa vänner inte är de personer du trodde att det var. Lördagen blir en lång dag där du arbetar hårt för att nå ett specifikt mål. Under söndagen träffar du släkt och vänner under lättsamma förhållanden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en sorg och en saknad i ditt horoskop. Någon som står dig nära har gått bort, flyttat eller på något sätt försvunnit ur ditt liv. Tillåt dig vara arg, ledsen och frustrerad. Stänger du in dina känslor så blir det bara värre. Under fredagen får du roliga nyheter som piggar upp en annars rätt så trist fredag. På kvällen myser du gärna med familj eller vänner. Lördagen och söndagen blir en blandning av gräl, ilska och försoning. Just nu finns det någon med massor av attityd i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen vill du gärna möta en gammal fiende på välkänd mark. Det handlar främst om att försöka reda ut en konflikt som börjar bli segdragen. Under fredagskvällen lyssnar du på råd från en äldre släkting. Lördagen bjuder på varierande aktiviteter. Du hinner både med lite nytta hemma men också en hel del nöjen. På söndagen ligger det mycket heta känslor i luften. Det kan lika väl bli ett gräl som urartar som ett passionerat kärleksmöte.

Annons