Måndag 22/9- torsdag 25/9

22 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan är det viktigt att dy lyssnar på båda sidorna i en diskussion. Om du inte tar in det du hör så är risken stor att du hamnar i en onödig konflikt. Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar där du hela tiden måste jobba mot klockan. På kvällen är du för trött för aktiviteter. Under onsdagen möter du en person som imponerar på dig med sin kunskap inom ett visst område. Torsdagen blir en förvirrande dag där mycket kan gå fel om du brister i koncentrationen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en givande och ansträngande vecka på samma gång. Måndagen och tisdagen bjuder på en hel del olika aktiviteter. Du vet att du måste jobba hårt och vara fokuserad på jobbet samtidigt som du rådgör och vägleder någon i hemmet. Onsdagen blir en rolig och lite annorlunda dag. Här ligger fokus på välbefinnande och inre harmoni. Under torsdagen har du möjlighet att imponera. Du har kunskaper som ingen vet att du besitter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill gärna bli bekräftad, både privat och arbetsmässigt just nu. Det finns ett drag av osäkerhet i ditt horoskop som gör att du hela tiden vill få veta hur bra eller dålig du är inom ett visst område. Under måndagen och tisdagen tar du upp en känslig frågeställning. Genom att vara diplomatisk och finkänslig kan du lyckas att lyfta det här ämnet utan att reta upp berörda parter. På onsdagen tar du flera bra initiativ. Torsdagen blir en rolig och omväxlande dag med känslor i fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period där du hela tiden lyssnar och tar in det du hör. Din lyhördhet är fantastisk så använd dig av den både på jobbet och privat. På måndagen kan du plötsligt få ett ansvar som du inte riktigt vet hur du ska hantera. Våga fråga om råd. Torsdagen handlar om att vara effektiv, särskilt på förmiddagen. En influens över ditt horoskop gör att du ofta blir förlamande trött efter lunchen. På torsdagen är du väldigt påstridig i en viss fråga. Du vill ha svar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig vecka. Särskilt de första dagarna då du verkligen glöder av energi och idéer. Ditt största dilemma den här perioden är att lyckas entusiasmera alla omkring dig lika mycket som dig själv. Måndagen och tisdagen handlar om att prestera och att våga sticka ut. Onsdagen blir en rolig och annorlunda dag där du får testa dina gränser inom ett visst område. Torsdagen handlar om att vara motiverad och målfokuserad.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu vet du vad du vill och det gäller att du kan samarbeta med personer som du periodvis har svårt för. Måndagen och tisdagen bjuder på få överraskningar och hårt arbete. Onsdagen blir mer kreativ. Du får chansen att testa en eller flera idéer som du har. Resultatet blir bättre än väntat. På torsdagen möter du nya människor och här gäller det att inte vara fördomsfull. Försök att möta de personerna halvvägs. Genom tolerans och empati vinner du vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan har du svårt att lyssna på andra. Du är envis och ganska irriterande och det beror på en obekväm influens från bland annat Mars. Istället för att ge dig en positiv och drivande energi så drabbas ditt tecken av ilska och frustation. Måndagen och onsdagen är värst, då kan du hålla dig lite för dig själv. Tisdagen verkar handla om att lära sig nya saker och torsdagen bjuder på fysiska utmaningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan blir vad du gör den till. Genom att visa vad du kan i olika sammanhang kan du vinna både respekt och förtroende. Under måndagen får du höra skvaller om en person som gör dig upprörd. Det kan visa sig att det är falska rykten spridda av en person som inte tycker om dig. Tisdagen handlar till stor del om etik. Onsdagen och torsdagen blir fysiskt krävande dagar. Försök att komma i säng tidigt eftersom sömn är nyckeln till framgång.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en tuff start på veckan eftersom du tycks ha svårt att passa tider och det kan få konsekvenser. Måndagen handlar om att vara rak i diskussioner även om ämnet som tas upp är känsligt. Att slingra sig eller försöka att undvika att svara kommer inte att hjälpa dig i det här fallet. Under tisdagen och onsdagen får du en del tuffa uppgifter att sätta tänderna i. Det är bra om du är extra noggrann just de här dagarna. Under torsdagen spelar du på en kollegas dåliga samvete.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att acceptera hackordningen på ditt arbete. Som vanligt kokar du över när det gäller orättvisor och du ställer dig gärna på den svages sida, trots att det kan ge dig problem. Under måndagen och tisdagen tar du en obekväm fajt. Din ärlighet gynnar dig och du vinner betydligt mer än du förlorar. Onsdagen handlar om känslor. Du tyckeratt vissa bitar i ditt liv är lite kaotiska just nu. På torsdagen passar du på att lära känna några vänner lite bättre.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period där ditt humör pendlar en hel del. Måndagen blir lång och tröttsam. Du tvingasta ställning till problem som du helst velat slippa. Under tisdagen blir det lugnare. Du får slappna av i en vilsam miljö och sakta men säkert återvänder både din inspiration och glädje. Även onsdagen och torsdagen handlar om basala nöjen som har både med arbete men främst en hobby att göra. Det blir riktigt givande dagar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt besviken på en person som du tycker inte tar tillräckligt med ansvar. Under måndagen och tisdagen jobbar du på att utveckla och förändra ett projekt på arbetet. Du vill visa att du är kapabel att få saker och ting att ske. Din förmåga att bli vän med alla människor är till värdefull hjälp de här dagarna. Onsdagen handlar om att söka råd hos en vän. På torsdagen tar du tag i olika små uppgifter som du skjutit upp under en längre tid. Du känner dig nyttig den här dagen.

Annons