Fredag 26/9- söndag 28/9

26 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen vill du egentligen inte göra någonting, men det finns en risk att det ändå blir fullspäckat trots dina tappra försök att hålla almanackan tom. Lördagen blir den dagen då du verkligen vill imponera. Du visar dina talanger på ett väldigt charmigt sätt. Under söndagen är det din känsla för rättvisa som till slut segrar när du ska avgöra en tvist. På Kvällen velar du mellan två gynnsamma möjligheter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön helg. Fredagen ser lite extra lyxig ut. Då unnar du dig något ut över det vanliga. På lördagen är du framåt och väldigt driven, särskilt inom ett visst område. Du har fantasi och massor av kreativitet som du vill dela med dig av. Under lördagskvällen myser du gärna med vänner och med familjen. Söndagen ägnar du åt en del roliga aktiviteter, både utomhus och inomhus. Det blir en varierande och lekfull dag där du tillåter fantasin att flöda precis som på lördagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen bjuder på få överraskningar och hårt arbete. Det kanske inte låter så kul, men du får faktiskt en hel del tråkiga uppgifter ur världen och du kan ägna helgen åt att ta det lugnt istället. Fredagskvällen blir riktigt mysig. Du njuter av den enkla vardagslyxen. På lördagen kommer det in en energivåg i ditt horoskop och det gör att du vill starta upp flera olika projekt. Under söndagen kan en ekonomisk fråga plötsligt bli aktuell igen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fullt upp just nu, både på jobbet och privat. Trots ditt tajta schema försöker du klämma in ett besök av en vän. Det här är en person som du inte har sett på väldigt länge, men som du håller av väldigt mycket. Under lördagen tycks hemmet uppta en hel del av din tankar. Du är på väg att förändra något i ditt boende och det kräver en hel del eftertanke. Söndagen tycks du ägna åt en hobby eller något liknande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen har du fullt upp med att reda ut ett privat problem. Det har blivit ett missförstånd mellan dig och din partner. Felet är att ni inte pratar med varandra utan förbi varandra. På fredagen gör du gärna av med pengar på onödig lyx. Du är väldigt impulsiv den här dagen. Under lördagen lyssnar du gärna på en vän vill uppdatera dig på det senaste skvallret. Det blir en intressant dag där du får reda på många hemligheter. Söndagen handlar om att ta en paus från vardagen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen har du en hel del yngre personer som du måste ta hänsyn till. Du har ibland svårt att ta barn eller yngre vuxna för att de är så oberäkneliga. Här gäller det att plocka fram ditt tålamod. Som jordtecken är du envis och du kan tvinga dig själv till underverk. Lördagen handlar om att ta och om att ge. Balansen är viktig den här dagen. Ibland styr du lite väl mycket efter ditt eget huvud. På söndagen överraskar du gärna en vän med ett samtal eller ett besök.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tvekar du inför ett ganska stort beslut. Du vill samtidigt som du är rädd för vart en förändring kan leda. Lördagen blir mer harmonisk. Då skämmer du bort dig själv rejält med mys och med shopping. Se bara upp så du inte gör av med för mycket pengar. Just nu är det bra om du håller i budgeten så att den inte skenar i väg. Under söndagen kan en fråga väcka ett start motstånd hos en vän. Han eller hon vägrar att inse att du har rätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu funderar du mycket över framtiden. Det finns en oro i ditt horoskop och det märks inte minst den här helgen. Fredagen blir en ganska stressig dag där risken är stor att du glömmer vissa detaljer. Under lördagen ägnar du dig åt att sprida humor och glädje i din omgivning. Söndagen blir en rolig och omväxlande dag där sport på ett eller annat sätt tycks dominera. Antingen ägnar du dig åt att heja på andra som tävlar eller så tävlar du själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen bjuder på en massa roliga och annorlunda aktiviteter. Även om fredagen blir jobbig på dagen så blir kvällen rolig och omväxlande. För singel Skyttar finns det goda möjligheter till en flirt den här kvällen. Lördagen blir en prövning på ett positivt sätt. Visst tvingas du att testa dina gränser inom ett nytt område, men samtidigt känner du att det är roligt och utvecklande. På söndagen finns det stor risk att du känner dig förkyld eller hängig.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då mycket frågor dyker upp i din värld. På fredagen får du vissa frågor besvarade medan andra blir vara krångligare och mer invecklade. Lördagen handlar om vänskap och om att ha roligt. På kvällen kan en person visa ett starkt intresse för dig. Här gäller det att du är lika ärlig tillbaka om er relation ska fortsätta att vara stark. Söndagen handlar om att visa vad du vill även om andra inte bjuder till lika mycket.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen är du noga med att vara korrekt mot en person som du egentligen inte tycker om men som du av någon anledning måste acceptera. Fredagen blir en ganska jobbig dag eftersom du måste jämka mellan olika viljor. Lördagen blir bra även om utfallet inte riktigt är det du önskar. Var bara flexibel så löser sig problemen efter som. Under söndagen är du sugen på att investera pengar i en större affär. Här gäller det att involvera hela familjen i ditt val.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt bestämd just nu. Eftersom din vilja påverkas av jord så är du både enveten och oflexibel, fast på ett bra sätt. Genom din envishet når du mål som du skulle gett upp vid ett tidigare tillfälle. Fredagen blir rolig och omväxlande. Lördagen bjuder på spännande möten och positiva nyheter. Under söndagen drabbas du av ett ganska rejält bakslag, här gäller det att inte ge upp även om det ser mörkt ut för stunden.

Annons