Måndag 29/9- torsdag 2/10

29 sep, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan har du mycket både arbetsmässigt och privat. Måndagen blir en stressig dag där du tvingas att lägga tonvikten på familjen även om du egentligen skulle vilja prioritera arbetet. Under måndagen och tisdagen ifrågasätter du en av dina chefers omdöme. Onsdagen handlar om närvaro och precision. Du känner ett behov av att få saker gjorda, särskilt på eftermiddagen. Under torsdagen kan en konflikt om pengar blossa till liv igen.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att ta till dig den kritik du får eftersom du anser att den är obefogad. Visst är den lite väl hård, men det finns några korn av sanningar som skulle kunna förbättra ditt arbete. Under måndagen segrar din envishet och du kan genomföra stordåd. Tisdagen handlar om att lära sig nya saker och om att vara ödmjuk. Under onsdagen försöker du smälta en matnyttig men ganska invecklad information som du fått. Torsdagen blir en lugn dag där du fokuserar på kreativitet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan samlar du ihop värdefull information som hjälper dig att ta dig vidare antingen i en hobby eller på jobbet. Vanligtvis har du inte så mycket tålamod utan blir irriterad när du tvingas penetrera ett ämne allt för djupt. Tack vare Jupiters påverkan så lyckas du behålla intresset för ett ämne längre en vanligt och det hjälper dig. Tisdagen och onsdagen handlar om ett moraliskt dilemma. Under torsdagen vågar du stå för din åsikt i ett visst sammanhang.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är det bra om du är uppmärksam på detaljer. Du kommer att må bättre om du inte fastnar på jobbet bara för att du är ouppmärksam. Under onsdagen och framför allt onsdagskvällen lyckas du med ett projekt som du länge arbetat med men som du hela tiden misslyckas med. Under torsdagen så erkänner du något för dig själv som du egentligen inte vill erkänna. Det handlar om starka känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan inleds stressig med en ganska intensiv måndag där du måste hålla kollen på olika detaljer. Under måndagskvällen kan du få nyheter som du mer än gärna hade avstått ifrån.  Tisdagen inleds lika hetsiskt som måndagen men den avslutas lugnare. En vän hjälper dig med ett knivigt beslut som du måste fatta. Under onsdagen har du bråttom att visa en chef eller kollega något som du har kommit på. Risken är stor att resultatet du visar upp inte blir så imponerande eftersom du stressat fram resultatet.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här veckan försöker du få flera personer att tänka som du i en viss fråga. Det är inte så enkelt som du skulle önska trots att du har säljande argument. Under tisdagen kommer det in en kreativ influens i ditt tecken som hjälper dig att skapa och utveckla projekt både i hemmet och på jobbet. Onsdagen handlar om att lyssna och om att in information. Under torsdagen vågar du vara lite mer pådrivande i en fråga som ligger dig varmt om hjärtat.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att hinna med allt både på jobbet och hemma. Du har svårt att lägga upp dagarna på ett effektivt sätt. Måndagen och tisdagen blir inte riktigt så som du tänkt dig. Här är flexibilitet och närvaro A och O. Under onsdagen tar du gärna genvägar till ett bättre resultat och det kan skapa merjobb. Torsdagen handlar om att nå fram till en vän eller kollega som har det svårt just nu. Du måste verkligen försöka att visa din mest empatiska sida.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan njuter du mycket av att kunna tillbringa tid med din familj. Det blir en härlig tid där arbetet får komma i andra hand. Under måndagen och tisdagen hittar du flera intressanta uppgifter som både utmanar och irriterar dig på samma gång.  Nackdelen är att ditt tålamod är ganska kort just nu. Under onsdagen finns det värme och närhet i ditt horoskop. Torsdagen handlar om att våga mer och om att vilja utvecklas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen tar du bra initiativ, det märks att du är på hugget. Tisdagen blir lite mer sävlig, då har du inte riktigt ork att göra någonting. Lyssna på din kropp och unna den vila den behöver. Torsdagen blir en dag då samarbete är nyckeln till allt. Du har ibland förmågan att gå din egen väg och strunta i alla andra. Under torsdagskvällen väntar en positiv överraskning. Här gäller det att unna dig själv att må bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Under veckan slåss du med förutfattade meningar och en hel del dubbelmoral. Det finns en person som inte tycker om när du får framgång så se upp så att han eller hon inte går bakom din rygg. På tisdagen står du upp för en person som inte har så många vänner. Som den Stenbock du är tror du alltid på att ta den svages parti. På onsdagen finns det risk för svartsjuka. En person som du tycker mycket om flirtar med en annan. Våga säga vad du känner så löser sig problemet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång men intressant vecka. Måndagen och tisdagen tycks kretsa kring förhandlingar av olika slag. På onsdagen är det du som får jobba länge trots att det är någon annan som inte dragit sitt strå till stacken. Genom att vara rak och säga ifrån kommer du kunna undvika liknande situationer framöver. På torsdagen blir du överraskad av en utmaning från en kollega. Han eller hon gillar att tävla med dig.

Fiskarna 19/2-20/ 3

Veckan bjuder på varierande uppgifter. Det blir en rolig, slitig och utmanande vecka. Måndagen handlar om att lyssna på andra och göra som de säger. Under tisdagen är det din tur att bestämma, något som passar dig bra just nu när du har mycket eld i ditt horoskop. Onsdagen blir ganska intensiv, du måste tampas med människor som är lata och som saknar arbetsmoral. På onsdagskvällen finns det plats för romantik för nyförälskade Fiskar. Torsdagen bjuder på shopping och nöjen.

Annons