Fredag 3/10 - söndag 5/10

03 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här helgen bill du gärna ta det lugnt, men tyvärr blir det inte som du önskar. Du har inte det tålamod som krävs för att hantera känsliga situationer. Tvärtemot vad du önskar så fattar du ett kontroversiellt beslut baserat på lösa rykten snarare än fakta. Lördagen blir en mer harmonisk dag där du får möjlighet att utvecklas inom ett nytt område. På söndagen är det pengar och ekonomin som är i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar till stor del om att vara på plats och hjälpa andra. På fredagen ställer du upp för en kollega som har det tufft. Du kommer med råd och du försöker lyssna in situationen. Under kvällen har du en hel del mindre åtaganden. Lördagen handlar om att hjälpa till och vara social i ett offentligt sammanhang. Genom din charm och lyhördhet vinner du vänner. Under söndagen unnar du dig att få vara lite lat för en gångs skull.

Tvillingarna 21/5-20/ 6

Annons

Den här helgen är det fokus på pengar. Du planerar en större investering, men då krävs det att du får möjlighet att satsa både sparat kapital och lånade medel. Som det ser ut nu kan det blir svårt att förverkliga dina drömmar. Under lördagen får du hjälp med planering och organisation av ett projekt som du håller på med. Det blir en bra och utvecklande dag. Kvällen ser ut att bli romantisk, särskilt för tidigt födda Tvillingar.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av att vara ledig och kunna ta hand om familjen. På fredagen kombinerar du arbete med dina intressen och resultatet blir över förväntan. Under kvällen passar du på att knyta kontakter i ett offentligt sammanhang. Lördagen blir en lugn dag där din nära och kära får möjlighet att rå om dig. Du älskar att bli ompysslad och du spinner som en katt framför brasan. På kvällen kan ett skvaller väcka din nyfikenhet. Söndagen fokuserar mest på utomhusaktiviteter och sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen unnar du dig lite lyx. Oftast så hinner du inte med att skämma bort dig själv, men den här helgen finns det tid över till dina egna intressen. Fredagen blir gemytlig utan några större krav. Dagen flyter på i en behaglig takt och du har roligt oavsett om du arbetar eller är hemma. Under lördagen pysslar du om dig själv och skämmer bort dig med något du länge önskat dig. Söndagen blir lite stressigare eftersom du lovat att hjälpa en släkting eller vän.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du gärna vara aktiv privat men ta det lite lugnare på jobbet. Arbetsmässigt finns det andra personer som behöver få visa vad de går för så luta dig tillbaka och njut av den oväntade pausen. Under lördagen får du mjölighet att överraska en vän. Här är det bara du själv och fantasin som sätter gränser. Lördagskvällen blir lagom social och intressant. På söndagen har du chansen att testa din förmåga att anpassa dig efter andra, något som du kan behöva öva på.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även om helgen inte blir så överraskande så blir den behaglig och rofylld. Under fredagen försöker du övertala en vän att lyssna på dina argument när det gäller en känslig fråga. Här är det bra om du använder dig av din diplomatiska sida. Lördagen bjuder på en hel del aktiviteter så det gäller att du är utvilad. Under dagen kan en fråga om jul och nyår får dig att fundera lite mer på den kommande storhelgen. Söndagen handlar om att vara stark i sin tro och att stå för sin åsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en förvånansvärt stressig helg. Du har lovat dig själv att ta det lugnt, men på något sätt lyckas du ändå boka in både lördagen och söndagen med aktiviteter. Fredagen är stressig på jobbet med kvällen bjuder på klassiskt fredagsmys. Under lördagen är du gärna utomhus. Du övar på något som du inte är så bra på, men din ambition hjälper dig att bli bättre. På söndagen får du för första gången höra talas om en person som kommer att spela en central roll i ditt liv framöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att ta till dig råd, oavsett om de kommer från dina kollegor eller från en vän/familjemedlem. Det är synd att du är så envis eftersom de här råden både kan spara tid och arbete för din del. På lördagen är du väldigt mottaglig för nya bekantskaper, romantik och vänskap. Det blir en skön dag där Venus ger dig möjlighet att lysa. Under söndagen får du gärna vara riktigt lat. Din kropp behöver vila upp sig ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu finns det ett starkt tävlingsintresse i ditt horoskop och det kan ta sig i uttryck i många former. På fredagen både retas du och pockas med dina vänner för att få möjlighet att tävla i stort som smått. Det finns speciellt en person som du gärna visar upp dina talanger för. Under lördagen är du fokuserad på ett evenemang som tar upp det mesta av dagen. Det blir en rolig, social och framgångsrik dag. På söndagen är du trött men glad. Du hänger gärna med vänner.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen stressar du för att hinna med. Fredagen bjuder på både hårt arbete och en lång kväll. Även om du är nöjd med det resultat som du åstadkommit så känner du att du skulle behöva vila lite mer. Under lördagen tvingas du delta i en aktivitet som du egentligen inte finner särskilt mycket nöje i. Det handlar om att göra något för en person som står dig nära. Även den här dagen slutar senare än du tänkt dig. På söndagen unnar du dig egen tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen får du möjlighet att genomföra ett projekt som du varit tvungen att skjuta upp en längre tid. Fredagen blir trevligt social där du gärna diskuterar dina tankar och värderingar i grupp. På lördagen planerar du noga för de saker som du vill hinna med, men du inser snabbt att du kommer få stuva om i dina planer eftersom saker tar längre tid än du räknat med. Här gäller det att vara flexibel. På söndagen kan du få ett ekonomiskt fördelaktigt erbjudande.

Annons