Måndag 6/10- torsdag 9/10

06 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan bjuder på variation och roliga upplevelser. På måndagen är det rätt så intensivt eftersom du förväntas hinna med både dina och andra personers uppgifter. Tisdagen och onsdagen fokuserar på kreativitet och flexibilitet. Du får möjlighet att lära upp dig i ett nytt projekt. På torsdagen lyckas du imponera på en högre chef med hjälp av din fantasi och din humor. Du kan vara bedårande charmig när du sätter den sidan till.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds lite stressigt eftersom det finns flera saker som du måste hinna med på en begränsad tid. Under tisdagen lyckas du trolla med knäna. Du åstadkommer verkligen imponerande resultat trots bristande underlag och alldeles för lite tid. Onsdagen och torsdagen blir roliga och utvecklande dagar. Du lär dig en massa nya saker och du känner att du verkligen når fram när du säger något. Ska du motionera eller ägna dig åt en sport så passar torsdagskvällen bäst.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen är det bra om du är uppmärksam på detaljer. Stjärnorna varnar för slarv och ovarsamhet. Under tisdagen kan ett förslag från en kollega få dig att fundera på om du verkligen befinner dig på rätt plats i livet. Onsdagen tycks vara rätt så långtråkig. Du har svårt att hitta arbetsmotivation den här dagen. Torsdagen blir en bubblande härligt dag där du får massor av kreativt utrymme att experimentera på.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan inleds lite slött eftersom du är trött efter helgen. Trots att du vet att du borde försöka höja tempot lite så går det trögt både under måndagen och under tisdagen. På onsdagen börjar du vakna till liv och några av veckans bästa idéer utvecklas den här dagen. Onsdagskvällen passar bra till att träffa kompisar eller träna. Under torsdagen blossar en latent konflikt upp till ytan. Här gäller det att vara diplomatisk.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har en hel del olika projekt på gång i ditt liv vilket kan göra att din tidsplanering blir en aning skev. Försök att räkna med förseningar och fördröjningar när du planerar ditt schema för veckan. Under måndagen och tisdagen har du svårt för en kollega som du alltid tycker lägger näsan i blöt. Under onsdagen får du gärna prova på att vara lite drivande när du ska föra fram dina idéer. Är du för blyg kan det hända att ingen hör dig. Torsdagen blir en härlig dag där du verkligen blommar ut.

Jungfru 23/8-22/9

Inledningen på veckan kan bli stressig eftersom du har många järn i elden. Egentligen fördrar du att göra en sak i taget, men just nu är du tvungen att hålla det högt tempo för att hinna med. Under tisdagen får du flera av dina arbeten ifrågasatta och det irriterar dig. Det finns en person som är avundsjuk på dina framgångar och som gärna gör livet surt för dig. Under onsdagen och torsdagen ska du passa på att lära dig nya saker. Du suger åt dig information som en svamp de här dagarna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du rädd för att göra bort dig. Du vill egentligen varken synas eller märkas på jobbet utan bara göra det du ska. Den här oron kommer från att det större planeterna rör på sig och skapar en osäkerhet i ditt horoskop. Vad du behöver är en vän eller kollega som kan peppa dig och få dig att må bra. Under tisdagen får du nyheter som du väntat på. Onsdagen tycks handla om pengar och ekonomi. Under torsdagen bör du undvika stark mat.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan vill du verkligen visa vad du kan och risken är stor att du går lite väl långt i dina ambitioner. Under måndagen och tisdagen är du konstant stressad. Du ställer väldigt höga krav på dig själv och nästan lika höga på dina kollegor. Under onsdagen trappar du ned på takten något. Det blir en behagligare dag där du faktiskt presterar bättre än när du stressar. Torsdagen handlar om ett rykte och om att reda ut vad som är sant eller falskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har fullt upp den här veckan och det märks på ditt humör som inte är på topp. Mars påverkar dig negativt, främst under måndagen och får dig att bli arg utan någon egentlig orsak. På tisdagen blir den här influensen mildare och din vanliga, humoristiska personlighet börjar återvända. En fin komplimang får dig att blomma upp under tisdagskvällen. Onsdagen fokuserar på etikett och moral. Under trosdagen finns det en risk att du gör av med lite väl mycket pengar på ett impulsköp.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds bra med mycket bus och skoj. Du är ovanligt impulsiv just nu tack vare den eld som påverkar ditt horoskop. Även när det kommer till kärlek har du mycket att vinna om du bara vågar visa vad du känner. Även om du själv tycker att du är en öppen bok så uppfattar omgivningen dig som outgrundlig. Tisdagen blir rolig, annorlunda och lite vimsig. På onsdagen och torsdagen står du upp för en person som behöver din hjälp.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är du väldigt fokuserad på ett projekt på jobbet och det gör att din familj och dina vänner får komma i andra hand. Måndagen blir förhållandevis lugn och du får möjlighet att forska i detaljer. Under tisdagen drar människor i dig hela tiden och du har svårt att få någon arbetsro. Onsdagen handlar om att fråga när du är osäker så att du kan bespara dig själv onödigt arbete. Under torsdagen vinner du fördelar genom att vara charmig och tillmötesgående.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan vet du vad du vill åstadkomma och din fokus är enormt. Vanligtvis brukar Fisken fladdra iväg när hon blir stressad men en kombination av den envisa jorden och den pådrivande elden får dig att åstadkomma underverk om du bara vill. Måndagen och tisdagen passar bäst till skrivbordsarbeten och teoretiska uppgifter. Under onsdagen ska du låta din kreativitet få fritt utlopp. Månen skänker dig massor av bra idéer den här dagen. Torsdagen passar bäst för detaljarbeten.

Annons