Fredag 10/10- söndag 12/10

10 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under helgen tar du en person i försvar fast du egentligen inte vet vad han/hon har gjort. Det är din lojalitet som talar snarare än fakta i just det här fallet. På fredagen lyckas du övertyga en vän eller släkting att ta emot den hjälp som han/hon så innerligt behöver. Lördagen blir en dag så samarbete och vänskap är det som betyder mest för dig. Unna dig en sovmorgon om du kan, du behöver få vila ut. Under söndagen får du nyheter om en vän som du inte träffar så ofta.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen vill du ta det lugnt, men tyvärr finns det för många aktiviteter inbokade för att du ska hinna med att vila upp dig. På fredagen tvingar du fram ett samarbete mellan två personer som har svårt att dra jämt. Lördagen blir en blandning av nöjen och måste göra saker. Under förmiddagen är du fokuserad på arbete medan eftermiddagen blir lättsammare. Kvällen bjuder på god mat och överraskning. Under söndagen diskuterar du gärna en resa eller semester med en vän.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då Månen påverkar ditt tecken starkt. Den positiva effekten är att du blir mer kreativ, roligare och mer öppen. Den negativa effekten är att du har lätt för att bli ledsen och att du ibland är lite väl impulsiv. Lördagen handlar om att följa ditt samvete i en fråga som bara rör dig indirekt. Under söndagen umgås du gärna med en nära vän eller din käraste. Det blir en härligt romantisk kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du vågar satsa för att vinna den här helgen. Det har varit lite upp och ner mellan dig och en vän, något som du vill rätta till. Fredagen blir stressig och risken är stor att du kommer senare från jobbet än du planerat. Under lördagen dyker en moralisk och etisk fråga upp. Här gäller det att tänka igenom alternativen noga så att du inte ångrar dig. Lördagskvällen blir livlig och lite annorlunda. Under söndagen är du gärna utomhus i naturen om vädret tillåter det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir intensiv på ett bra sätt. Du är ovanligt effektiv den här dagen och du gillar att du får beröm för det du gör. På kvällen är det hemmamys som gäller du är för trött för att festa. Under lördagen får du vara tillsammans med en person som du träffar alldeles för sällan. Det blir en lyckad dag och kväll. Under söndagen får du höra rykten som skrämmer dig. Här är det bra att reda på fakta innan du blir allt för upprörd.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en lång helg att se fram emot. Det som ligger dig i fatet just nu är att du har så svårt att acceptera kritik av något slag, särskilt under fredagen. Lördagen blir lite lugnare. Då får du chansen att både träffa vänner och umgås med familjen. Låt dig inte provoceras av en yngre släkting som alltid går dig på nerverna. Söndagen handlar om empati och om att sätta sig in i någon annans problem. Du tvingas acceptera att alla inte är lika tuffa som du är.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen bjuder på variation och det är bra efter en rätt så monoton vecka. Under fredagen möts du av kritik från en kollega och du blir arg eftersom anser att den är obefogad. Under kvällen får du massor av beröm från dina vänner och din partner. Du tycker det är skönt att det finns människor i din närhet som backar upp dig. Lördagen blir avgörande på många sätt. Du tvingas fatta ett beslut som du försökt undvika. På söndagen finns det en risk att du gör av med för mycket pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en massa olika projekt på gång så frågan är om du tvingas att jobba i helgen eller om allt blir klart under fredagen. I övrigt är fredagen en effektiv men stressig dag. Du lyckas prestera över dina egna förväntningar. Lördagen blir en dag då du rensar tankarna från allt utom dig själv och ditt privatliv. Det blir en skön dag fylld med vänskap, närhet och bus. Under söndagen testar du din familjs tålamod genom att hela tiden göra som du själv vill utan att lyssna på någon annan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen blir rolig, lekfull och stressig på samma gång. Som vanligt så har du planerat in alldeles för många aktiviteter utan att fundera på hur allt ska gå ihop. Fredagen bjuder på underhållning och en fin komplimang. Under lördagen gör du av med mer pengar än planerat på ett impulsköp. Söndagen handlar om att våga säga ifrån även om du är ensam i din åsikt. Du kommer att vinna på din ärlighet och på din charm.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis, enveten och väldigt bestämd vilket både retar människor och få dem att älska dig. Under fredagen visar du än en gång att du är en kraft att räkna med när allt går trögt. Din humor och din vilja att hjälpa till får dina vänner att må bra. Kvällen kan bjuda på en oväntad överraskning och ett annorlunda möte. Under lördagen är du på gott humör. Du strålar av energi och livslust. På söndagen stärker du dina band som du har med en vän. Det blir en skön och avslappnande dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt upptagen både på jobbet och privat. Fredagen blir stressig och du hinner inte riktigt med allt du vill göra. Lördagen bjuder på en blandning av nöjen och plikter. Om du gör alla tråkiga saker tidigt på dagen så har du möjlighet att slappna av och ha kul under kvällen. Söndagen bjuder på en utflykt, utomhusaktiviteter och lite avslappnande nöjen. På kvällen kryper du gärna i säng ganska tidigt eftersom du är så trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen har du en massa föreslagna aktiviteter om du vill vara upptagen, men chansen är precis lika stor att du tackar nej till allt för att kunna vara hemma och ta det lugnt. Under fredagen kan ett förslag från en kollega väcka en del misstankar om att han/hon är ute efter ditt jobb. Kvällen bjuder på lättsamma nöjen och en del oväntade sanningar. På lördagen unnar du gärna något nytt till dig själv eller till hemmet. Under söndagen är det vänner och skvaller som dominerar dagen.

Annons