Måndag 13/10- torsdag 16/10

13 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en stressig dag eftersom du har dåligt samvete för så många saker. Du känner att du inte räcker till. Du skulle vilja finnas därför dina närmaste som har det svårt samtidigt som du gärna vill visa framfötterna på jobbet och hinna med att umgås med dina vänner. Under tisdagen faller din planering inte ut så som du tänkt dig. Det blir en stressig, men på sätt och vis givande dag. Onsdagen handlar om att vara korrekt och våga sticka ut. Under torsdagen tar du tag i din ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Veckan blir stressig och du har svårt att riktigt hitta den arbetstakt som du behöver för att hinna med. Höstmörkret börjar tära på dig och det är viktigt att du kommer ut så mycket som möjligt under de ljusa timmarna på dagen. Måndagen och tisdagen blir röriga dagar. Under onsdagen lyckas du hitta en struktur som fungerar för den övriga veckan. Torsdagen handlar om att ge sig i en intensiv diskussion. Inse att du inte har något att vinna på att argumentera vidare.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här veckan är du rätt så provocerande. Mars har ett rätt så komplicerat förhållande till ditt tecken just nu och det kan påverka dig både på ett bra och ett negativt sätt lite beroende på din dagsform. Ditt humör är väldigt labilt just och därför bli måndagen mist sagt svängig. Tisdagen handlar om vänskap och lojalitet. Under onsdagen och torsdagen får du gärna vara extra uppmärksam på olika detaljer. Du kommer att märka att saker inte så som du trodde att de var.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del att fundera över som rör julen och ekonomin. Det handlar om att du vill ge närstående något ut över det vanliga, men eftersom det kommer att kosta en del gäller det att fundera ut hur du ska ha råd. Under tisdagen öppnar sig en möjlighet till extraarbete för din del. Onsdagen handlar mest om att våga säga ja eller nej. Under torsdagen har du en unik möjlighet att få ett råd som kan hjälpa dig att fatta ett svårt beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan blir kreativ och rolig. Måndagen bjuder på omväxlande arbete och många skratt. Under tisdagen är det bra om du är lyhörd. Försök att känna in omgivningen. På onsdagen har du möjlighet att agera efter eget huvud i en konflikt som uppstår på jobbet där två av dina kollegor är inblandade. Torsdagen handlar om att låta din självsäkerhet få skina igenom. På kvällen får du veta lite skvaller av en granne eller en vän

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen låter du en konflikt bero fast du gärna skulle vilja säga ditt hjärtas mening.  Tisdagen blir en stressig dag där du tvingas fatta snabba beslut utan att kunna väga olika fakta mot varandra. Det går emot Jungfruns natur att inte fatta beslut på fakta utan på magkänsla. Under onsdagen möter du en person som både imponerar och skrämmer dig en smula. Torsdagen handlar om att spara rätt argument till precis rätt tillfälle.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda och kreativ vecka där Månen ger dig både ditt sätt att tänka och står för din energi. Under måndagen har du lätt för att bli rörd och tårarna trillar gärna, både av sorg och av glädje. Under tisdagen är du mer stabil i humöret, då satsar du gärna på kreativa projekt där din fantasi får fritt utrymme. Onsdagen står för nästan allt som är fint och romantiskt den här veckan. Har du ett förhållande så upplever du och din partner extra närhet den här dagen. Torsdagen handlar om att vara modig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du har massor av idéer och energi. När din omgivning blir tröttare och tröttare av mörkret så vaknar du till liv och vill hitta på en massa roliga saker. Under måndagen så testar du nya idéer och muntrar upp dina kollegor med glada skämt. Tisdagen handlar främst om tajming och om att kunna jobba i lag. Under onsdagen och torsdagen tar du flera bra initiativ som uppskattas av din omgivning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att vara på alla platser samtidigt så försök att strukturera din vardag lite bättre. Under måndagen drabbas du av dåligt samvete för en födelsedag eller namnsdag som du glömt bort. Tisdagen blir rolig, intensiv och delvis rätt så stressig. Under onsdagen testar du dina gränser när det gäller din verbala övertalningsförmåga. Onsdagen handlar om att vara faktaorienterad och att inte tveka när det gäller din egen kapacitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har valt en svår väg när ständigt tar den svages parti. Visst ger det dig massor av positiv respons och du känner dig stolt över dig själv, men samtidigt får blir du också indragen i fler konflikter än vanligt. Vissa strider kan du inte vinna så välj vilka bråk som du kastar dig in i och vilka du kanske bör hålla dig utanför. Det finns flera personer som uppskattar din värme och din omtanke så bli inte förvånad om någon uttrycker hetare känslor för dig under mitten av veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker att det är roligt att träffa vänner och vara mycket utomhus just nu. Har du familj kan de känna sig lite utanför eftersom du är borta så mycket. Måndagen och tisdagen handlar om pengar och om affärer. Under onsdagen jobbar du i grupp, och din klokhet hjälper ditt team framåt. Onsdagen handlar om moraliska frågor och om medmänsklighet. Under torsdagen kan nyheter få dig att tänka om när det gäller jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir en bra och kreativ dag där det mesta går din väg. Under tisdagen kan små problem ställa till en hel del oreda. Onsdagen handlar om att vara noggrann och om att inte lyssna på rykten utan ta reda på fakta istället. Onsdagskvällen passar bra till idrott eller till att motionera. Under torsdagen hjälper du gärna till med ett ideellt projekt. Du jobbar utan att få pengar med något som du tycker både är roligt och utmanande.

Annons