Fredag 17/9- söndag 19/9

17 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är inne i en period då det mesta känns rätt så tungt så det är viktigt att du tar dig förbi den här svackan. Hösten, vädret och mörkret påverkar ditt humör. Fredagen handlar om att ha en positiv inställning även när saker inte går din väg. Under lördagen försöker du sätta nya mål för senhösten och vintern. Det behöver inte vara mål som rör arbetet utan det kan lika väl vara privata ambitioner. På söndagen verkar du vara bjuden på en familjemiddag eller ett släktkalas. Det blir en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Under den här fredagen så satsar du en hel del på att ha kul med dina kollegor samtidigt som du vill vara kreativ och nyskapande. På kvällen myser du gärna med familjen. Lördagen handlar mest om att våga ta för sig i ett offentligt sammanhang. Det blir en rolig och ganska avslappnande dag. Under eftermiddagen träffar du hen hel del nya människor och du är på ditt mest charmerande humör. Söndagen kretsar kring en hel del saker som du måste göra, men som du tycker är tråkiga.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Nu när du har så mycket Sol i ditt horoskop så ska du passa på att starta upp nya projekt och ha kul. Fredagen kretsar kring arbete, utveckling och ny kunskap. Under fredagskvällen är du gärna tillsammans med en nära vän. Lördagen utvecklar sig lovande, särskilt under förmiddagen då du får möjlighet att göra bra affärer och knyta viktiga band. Under kvällen tar du dig gärna lugnt och ägnar dig åt en hobby. Söndagen blir en riktig trivsel dag där du får tillfälle att mysa med dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du massor av olika åtaganden både på jobbet och privat. Det blir en stressig men rolig helg där dina fritidsintressen och din familj får spela huvudrollen. Lördagen tycks bestå av del pyssel i hemmet men också av en utflykt av något slag. Det blir en trevlig och avslappnande dag. På lördagskvällen skämmer du bort dig själv med god mat. Söndagen handlar om ditt fysiska välbefinnande. Det kan vara att du sportar, motionerar eller ägnar dig åt att laga nyttig mat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen är du lite väl sprallig och ofokuserad. Du har svårt att slappna av och göra det du ska på jobbet. Särskilt en person väcker de här starka känslorna hos dig och får dig att uppträda som om du vara nyförälskad. Under lördagen är det lugnare. Du spenderar gärna dagen tillsammans med en vän shoppandes på stan. Lördagskvällen bjuder på trevligt sällskap och roliga aktiviteter. Under söndagen ska du undvika att lyssna på skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen ägnar du åt att få alla bitar på plats. Det blir en bra och effektiv dag även om den inte är så rolig. Under fredagskvällen så passar du på att träffa vänner eller mysa hemma med familjen. Lördagen fokuserar på pengar och på din ekonomi. Det blir en bra, men ganska enformig dag. Du tycks planera en större investering inom en snar framtid. Under söndagen har du problem att få en vän att se sanningen i en konflikt. Hon väljer att blunda för det hon tycker är jobbigt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en lång och skön helg att se fram emot. Särskilt tidigt födda vågar har en massa positiv energi i sitt horoskop just nu. Fredagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men du får en del fina komplimanger. Under lördagen ska du dra fördel av din kunskap inom ett visst område. Du har möjlighet att utveckla en idé som på sikt kan generera en hel del pengar. Under kvällen finns det utrymme för romantik. Söndagen bjuder gärna på hemmamys och god mat.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en annorlunda helg eftersom du tycks vara ute och resa. Det kan vara att du hälsar på en släkting som bor i en annan stad eller så har du tagit en weekendresa tillmans med en vän. Fredagen bjuder på miljöombyte och trevliga möten. Det blir en rolig och lite annorlunda dag. Under lördagen ägnar du dig gärna åt kultur och historia. Du lär många nya fakta och du inser att du tycker att det är kul att lära dig nya saker. På söndagen fördrar du att shoppa och att mysa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen är det bra om du är bestämd och inte viker i din åsikt. Det blir en bra och produktiv fredag, men risken är stor att du stressar lite för mycket på slutet av arbetsdagen. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning. Under lördagen planerar du in för en kommande resa. Du är noga med att få alla detaljer rätt. Söndagen handlar om att lyssna in vad andra personer har för åsikter och sedan fatta ett beslut baserat både på din egna och på din omgivnings tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen går ruskigt fort. Fredagen blir en mysig dag där du gärna tillbringar tid med dina vänner och njuter av deras sällskap. På lördagen är du väldigt fokuserad på ett projekt, en tävling eller något liknande. Du vill göra bra ifrån dig den här dagen. På eftermiddagen är det vänner och familj som står i centrum för din uppmärksamhet. Söndagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Risken är stor att du inte ens går upp ur sängen en här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För dig är det viktigt att stå fast vid din åsikt även om du vet att du kanske har fel. Den här envisheten kommer ifrån ett lika envist inflytande från elementet jord. Även om jordinfluensen skänker ditt tecken stabilitet så bidrar den med en del inte lika charmiga drag som just envishet och långsinthet. Lördagen blir en bra, men delvis stressig dag. Du vill hinna med så mycket som möjligt både när det gäller aktiviteter och att mysa med familjen. Under söndagen ska du undvika att gräla med en släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en lång och ganska enformig helg att se fram emot. Egentligen är den här enformigheten som balsam på din själ efter en synnerligen stressig vecka. Fredagen bjuder på harmoni, god mat och lugn och ro. Under lördagen vågar du vara ärlig mot en vän trots att du vet att det finns en risk att du gör din kompis irriterad. Han, hon har ett hett temperament och tenderar att överdramatisera händelser. Söndagen blir en riktigt mysig dag där du fokuserar på dina egna behov.

Annons