Måndag 20/10- torsdag 23/10

20 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan måste du sätta rutiner och leva efter dem. Som du har gjort hittills så har du tagit en dag i taget och det har inte fungerat särskilt bra. Under måndagen kan ett påstående förändra din vardag. Tisdagen blir intensiv på ett bra sätt du lyckas med driva flera olika projekt utan att förstöra dina grund rutiner. Onsdagen blir stressig och du är irriterad eftersom det kommer in en negativ influens i ditt tecken. På torsdagen är du ovanligt omhändertagande.

Oxen 20/4-20/5

Under den här veckan vill du vara så effektiv som möjligt. Solen skänker dig extra energi och du effektiviserar och organiserar både på arbetet och hemma. Måndagen handlar om att jobba i team och få alla att känna sig delaktiga. Under tisdagen omges du av rykten. Ta dem med en nypa salt, det är inte mycket som stämmer. Under onsdagen och torsdagen vågar du sticka ut hakan genom att vara lite kontroversiell.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är både rolig och väldigt snäll just nu. Dina vänner uppskattar din omtanke och du får alla i din omgivning att må bra. Under måndagen och tisdagen ska du ta för dig om du får möjligheten att leda ett arbete. På onsdagen är du mer lämpad att jobba praktiskt än att lära dig nya saker. Under torsdagen förväxlar du två uppgifter med varandra och resultatet blir kaotiskt. På kvällen försöker du ordna upp oredan du ställt till med.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan lyssnar du mycket på andra och försöker väga in både din familjs och dina kollegors åsikter i de beslut du fattar. Du är ovanligt empatisk just nu och det gör det lättare för dig att sätta dig in i andra personers sinnesstämning. Under tisdagen får du nyheter som du väntat på. Onsdagen handlar om att samla in olika fakta, granska dem noggrant men låta någon annan få fatta besluten. Våga släppa på kontrollen i det här fallet. På torsdagen ska du undvika att göra av med pengar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt ineffektiv just nu och det påverkar dig både privat och på jobbet. Din arbetslust är inte där helt enkelt. Försök att hitta en inspirationskälla som kan få dig att vilja skapa igen. Under tisdagen har du en förmåga att råka i luven på de flesta som du jobbar med. Onsdagen handlar mer om att hålla tempot uppe än något annat. På torsdagen tar du itu med en hel del tråkiga uppgifter som du inte kan skjuta upp dem mer än du redan gjort.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en under hållande vecka där du är produktiv och positiv till det mesta. Under måndagen och tisdagen kan en del möten förstöra dina planer på att utveckla en idé som du har. Onsdagen blir rolig, lekfull men samtidigt väldigt effektiv. Då får du mer gjort än den övriga veckan sammantaget. På onsdagskvällen hjälper du en vän som har råkat i knipa. Torsdagen blir den mest förvirrade dagen den här veckan. Du börjar med flera olika saker samtidigt och det gör att du rör ihop det mesta.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en galet stressig vecka, men det bekommer dig inte så mycket eftersom du har massor av positiv energi i ditt tecken som gör att du tycker stressen är rolig snarare än jobbig. Under måndagen och tisdagen tar du inte en varning på allvar och det kan bli förödande lite längre fram. Under onsdagen får du nys om en hemlighet som du inte kan motstå att luska lite mer i. Torsdagen handlar om att vara lojal mot sina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en massa olika idéer just nu och det gäller att få dem att fungera tillsammans. Ditt största problem är att du kommer på nya saker hela tiden och inte ger dig själv tid att utveckla en idé i taget. Måndagen och tisdagen blir lätt förvirrade dagar där du har svårt att hålla på tidgränserna för de olika projekten. Under onsdagen vill du gärna förnya ett löfte som du gett en vän eller din partner. Torsdagen handlar om att hålla hårt i pengarna och undvika onödiga impulsköp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en ganska tråkig period. Mörkret gör dig trött och tynger ned ditt annars så goda humör. Under måndagen kan du upplevas som en smula vresig av din omgivning. Tisdagen handlar om att ta vara på alla förmåner som du får av en chef. Ta åt dig av den positiva feedbacken och njut av att vara omtyckt. Onsdagen och torsdagen blir dagar som går på rutin. Här gäller det att bita ihop för att orka. Tänk på något du ska unna dig till kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att reta upp en familjemedlem med din attityd. Du är inne i en period där du provocerar utan att egentligen mena det. Måndagen blir ganska förvirrad. Under tisdagen fäller en vän eller kollega en kommentar som är väldigt intim och smickrande. Du blir osäker på hur du ska bemöta det här plötsliga intresset. Onsdagen bygger på en hel del olika projekt som du vill ro iland. Du är målmedveten och väldigt fokuserad. På torsdagen har du kul och släpper loss.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den kommande veckan vill du få en möjlighet att imponera på din chef men då måste du få mer tid att avsluta de projekt som du håller på med. Genom både smicker och en hel del charm lyckas du ordna med de resurser som du behöver ha. Måndagen och tisdagen blir senare än du tänkt dig. Onsdagen handlar om att hjälpa andra och att ta hand om en vän som mår dåligt. Under torsdagen testar du en del av dina gränser.

Fiskarna 19/2-20/3

Inledningen på veckan blir ganska motig. Du har svårt att dig ur sängen på mornarna och mörkret gör dig stingslig. Det bästa tipset är att ta en promenad på lunchrasten så du kan suga åt dig lite av dagsljuset. Under tisdagen får du nyheter som gör dig glad. Onsdagen handlar om att vänta på ett samtal som aldrig kommer. Hur du än försöker så kan du inte tvinga fram ett besked från din chef. Torsdagen blir en kreativ dag där du utvecklar nya idéer.

Annons