Måndag 27/10- torsdag 30/10

27 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan inleds lugnt. Du känner att du äntligen börjar få kontroll över både ditt privatliv och ditt arbete. Måndagen och tisdagen handlar om att våga lite mer än vanligt när det gäller kreativa projekt. På onsdagen får du flera roliga förslag om aktiviteter på kommande helger. Torsdagen blir ganska enformig men det passar dig eftersom veckan i övrigt är så händelserikt. Under torsdagskvällen kan nyheter om en vän överraska dig.

Oxen 20/4-20/5

Veckan bjuder på mycket arbete och en hel del variation. Under måndagen lyckas du genomföra ett projekt som ingen trodde du var kapabel till. Tisdagen handlar om att lyssna och lära. Du inser att du faktiskt kan lära dig av en vän som är mycket mindre erfaren än du men som har en härlig fantasi. Under onsdagen tar du tag i flera olika tråkiga måsten. På torsdagen har du ovanligt roligt. Din fantasi och din kreativitet blommar ut till fullo den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan handlar om att kunna blanda roliga uppgifter med saker som du måste göra som är tråkiga. Den positiva energin som finns i ditt horoskop hjälper dig att klara av monotona uppgifter utan att det påverkar ditt humör. Måndagen blir längre än du tänkt dig. Tisdagen handlar om att kunna arbeta i team och att undvika bråk. På onsdagen får du en fin komplimang. Torsdagen blir underhållande eftersom du har verkar få nya intressanta uppgifter att sätta tänderna i.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan blir rätt så lättsam. Under måndagen lyckas du klara av något som du tidigare misslyckats med och det gör dig stolt. Tisdagen blir en rolig och lite annorlunda dag där du får lära dig en hel massa nya saker. Under onsdagen lyckas du klanta till ett uppdrag, men tack vare en vän/kollega så räddas hela situationen och det blir bättre än förväntat. Under torsdagen kan elakt skvaller om en kollega förstöra stämningen. Våga säga ifrån.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så mycket olika element i ditt horoskop just nu. Det finns positiv energi, men också stråk av mörker och sorg. Under måndagen lyckas du övertyga en kollega eller vän att följa din linje. Tisdagen blir rätt tråkig eftersom en hel del av dina planer för dagen måste ställas in på grund av sjukdom. Onsdagen handlar om att ta och ge. Här är det bra om du är flexibel. På torsdagen möter du en person som kommer att påverka dig under lång tid framöver.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en händelserik vecka och du får styra upp både väntade situationer och nya problem. Tack vare att du är så organiserad så går det mesta utmärkt. Det enda du bör fundera över är hur du ger direktiv. Ibland när du är stressad så blir du ovanligt kantig. Under måndagen får du hjälp av en kollega att reda ut ett problem. Tisdagen handlar om att vara flexibel och öppen för det mesta. På onsdagen och torsdagen gör du bra ekonomiska investeringar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan blir rolig och annorlunda. Du träffar människor som imponerar på dig och som inspirerar dig i ditt arbete. Under måndagen kan det finnas utrymme för en liten flirt. Tisdagen blir ganska intensiv, men på ett bra sätt. Under onsdagen så möter du en person som du till en början tycker illa om men som växer på dig allt eftersom du lär känna honom/henne. Torsdagen blir den roligaste och mest annorlunda dagen den här veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan är du mån om att visa dina vänner vad du går för. Under måndagen och tisdagen är du full av planer och din energi verkar aldrig ta slut. Måndagen handlar om att få en hel del olika projekt i hamn. Tack vare Solens inflytande är du både entusiastisk och driven. Under tisdagen och onsdagen reder du ut en konflikt innan den blossar upp till oanade proportioner. Torsdagen blir en ganska intetsägande dag där du lägger fokus på pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte hur du ska hantera ett problem som du har. Hur du än vrider och vänder på situationen så blir det hela tiden fel. Under måndagen och tisdagen råkar du ofta ut för felaktig information som sinkar arbetet mer än det borde. Onsdagen handlar om moraliska värderingar och om att inte kompromissa med sina ideal. Under torsdagen stöter du på en person som är fruktansvärt otrevlig och irriterande. Här gäller det att ha massor av tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Det pågår just nu en hel del saker runt omkring dig och du vet inget om dem. Du fokuserar på dina egna projekt och märker inte allt intrigerande och hemlighetsmakeri. Genom din soliga personlighet och härliga humor vinner du både vänner och beundrare den här veckan. En släkting går dig på nerverna, särskilt på onsdagen så försök att hitta ett sätt så att ni kan samarbeta. Under torsdagen är det full fart från morgon till kväll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lyckligt ovetande om vad som sker kring dig just nu. Under måndagen och tisdagen tar du tag i problem som har med ditt arbete och dina arbetsmässiga relationer att göra. Onsdagen handlar om att fokusera på rätt detaljer och att prioritera på rätt sätt. Här måste du låta hjärnan och inte hjärtat styra. Under torsdagen lyckas du vinna nya vänner genom att vara precis så där rätt fram som bara du kan vara. Kvällen blir mysig, men sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan inleds bra med många olika aktiviteter både privat och på arbetet. Måndagen och tisdagen fokuserar främst på detaljarbete som kräver hög koncentration. Onsdagen handlar om att vara mycket noggrann med vad du säger och till vem du säger det. Det finns en risk att du avslöjar saker som borde förbli hemliga. Torsdagen blir en annorlunda dag där du får en hel del beundrare. Du presterar ut över det vanliga både under dagen och på kvällen.

Annons