Fredag 31/10- söndag 2/11

31 okt, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här helgen ägnar du både din tid och dina tankar åt familjen. Fredagen blir mysig snarare än festlig. Betoningen ligger på god mat och trevligt sällskap. Under kvällen kan en nyhet från en släkting göra dig lite orolig. Lördagen blir en lugn dag där du reflekterar en hel del. Under vardagen har du sällan tid att fundera över hur du mår och om du trivs med ditt liv så som det är nu. Den här dagen har du massor av tid för grubbel. Söndagen handlar om att våga sörja det som varit.

Oxen 20/4-20/5

Helgen bjuder på både sött och salt. På fredagen hinner du med både lite tråkigare måsten och en del roligare aktiviteter. Under kvällen bjuds det både på fredagsmys, spökerier och roliga nyheter. Lördagen blir intensiv på ett bra sätt. Du håller igång från tidig morgon till sen kväll. Under kvällen träffar du vänner gärna över en god bit mat. Söndagen handlar om reda ut en del frågetecken som har uppstått i semesterplanerna som du har.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fokuserar mycket på nuet och funderar inte så mycket på framtiden. Du går upp i kortvariga projekt och ser till att inte binda upp dig under för lång tid framåt. Fredagen handlar om att våga ta för sig i ett större sammanhang. Var inte rädd för att synas och höras. Under lördagen har du massor av aktiviteter att välja mellan. Oavsett vad du väljer så blir kvällen lyckad. På söndagen tar du mod till dig och säger sanningen till en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Eftersom du älskar familj och familjehögtider så är det här en riktig myshelg för dig. På fredagen busar du, äter godis och har trevligt. Lördagen handlar om minnen och om att våga släppa taget om människor som du mist. Det blir en tänkvärd dag. Under söndagen stöter du på motstånd när du presenterar dina planer för din familj. Tydligen så drar inte era viljor åt samma håll. Här är det bra med en kompromiss av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här helgen vill du ingenting trots att du vanliga fall tycker att det är ganska mysigt med halloween och godisfrossa. Under fredagen surar du för att du inte får din vilja igenom i ett visst sammanhang. Under lördagen är du extra modig och vågar dig på att sticka ut lite mer än vanligt. Du unnar dig att få vara udda och ha en egen åsikt. Söndagen bjuder på utomhusaktiviteter och massor av frisk luft. Du njuter av att få vara ute i det fria.

Jungfru 23/8-22/9

Du lite svårt för vissa människor. När ditt horoskop påverkas så som det gör just nu så tappar du tålamodet med allt och alla. Under fredagen tar du flera bra initiativ. Du lyckas både organisera ditt arbete och ditt privatliv på ett effektivt sätt. Lördagen handlar om att vara dig själv även i situationer som du inte är helt bekväm med. Försök att slappna av och se inte kvällen som ett prov. På söndagen möter du en person som inspirerar dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du fullt upp både på jobbet och privat. Det gäller att håll isär allt som händer och inte bli förvirrad när du blir stressad. Under fredagen lyckas du få en person att känna sig värdefull bara genom att vara lite extra uppmärksam mot honom/henne. Lördagen handlar om att våga visa känslor även när det får dig att känna dig sårbar. Du kan inte alltid satsa på säkra kort. Under söndagen får en förfrågan från en vän dig att börja fundera på sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lagom lugn helg. Under fredagen stressar du för att hinna med. Du har så många olika projekt på gång att ibland inte hinner med. Kvällen ser ut att bjuda på fest och trevligt sällskap. Under lördagen verkar du resa iväg på en kortare utflykt. Det blir ett bra miljöombyte och du njuter under hela dagen och kvällen. Söndagen bjuder på bra shopping, trevliga vänner och en skön avslutning på kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du rätt så uppe i varv. Under fredagen försöker du övertala en vän eller familjemedlem att vara lite mer spontan. Det går så där i dina ambitioner. Lördagen blir en bra dag där du vågar ställa krav på din omgivning som din familj och dina vänner. Under söndagen förlåter du en person som du varit arg på under en lång tid. Det är inte lätt för dig att glömma och vidare men i det här fallet är det värt det.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen blir inte som du tänkt dig, men på många sätt blir den ännu bättre. Under fredagen busar du gärna med vänner. Ett oväntat möte väcker starka känslor och frågan är om du kan övervinna din blyghet och våga visa hur du känner. Under lördagen har du full fokus. Du vill prestera och inget får komma i mellan. Söndagen handlar om att ta det lugnt och vila upp sig inför den kommande veckan. Det blir en skön och avslappnande dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du vill ha koll med just den här helgen blir det svårt. Under fredagen möts du av både en stressig dag på jobbet och en intensiv kväll hemma. På lördagen lyckas du få ordning på agendan och du känner att du inte bara hinner med utan kan ta det lite lugnt mellan varven. Lördagskvällen blir lättsam och vänskaplig. Se bara upp så du inte trampar på några ömma tår. Du kan lätt bli lite väl ärlig ibland. Söndagen blir stressig eftersom du vill hinna med flera olika aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen satsar du på att ta det lugnt och vila. Fredagen handlar om att visa empati. Med Månen i en gynnsam position är det lättare att känna medömkan även för personer som man inte riktigt tycker om. Lördagen bjuder på ett nästan meditativt lugn. Du kan slappna av och njuta av dagen utan att behöva känna några krav. Under lördagskvällen är du gärna med familjen. Söndagen handlar om att hålla hårt i dina pengar.

Annons