Måndag 3/11- torsdag 6/11

03 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan försöker du organisera olika saker i ditt liv. Det kan röra sig om Ekonomin, boendet, jobbet eller någon fritidsaktivitet. Måndagen tycks gå åt till att sortera olika saker. Under tisdagen tar du ditt förnuft till fånga när det gäller en sakfråga. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar där dina känslor styr många av aktiviteterna. Du har friheten att jobba lite efter eget huvud och då prioriterar du gärna projekt som du tycker är utvecklande och intressanta.

Oxen 20/4-20/5

Under den här veckan är det bra om du pratar med människor och försöker höra deras version av sanningen. Under måndagen och tisdagen så ser du till att få saker uträttade. Du är ovanligt effektiv de här dagarna. Onsdagen handlar om att ge och ta. Våga fördela ansvar och lita på dina kollegor. Ibland vill du sköta allt själv, men det är bättre både för dig och för andra om ni delar på ansvaret. Under torsdagskvällen är du mer social än du vill vara.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har utvecklat en bra kommunikation med människor omkring dig och det hjälper dig att se möjligheter där andra ser problem. Under måndagen vill du försöka nå ut med ett budskap som har med solidaritet att göra. En påverka från Pluto blir extra stark den här veckan och den får dig att fundera över viktiga livsval. Se bara upp så att du inte fattar lite förhastade beslut. Tisdagen och onsdagen passar bra till träning och fysiska aktiviteter. Torsdagen tycks kretsa kring pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet hur du ska få människor att trivas och just nu gör du verkligen ditt bästa för att få någon i din närhet att känna sig omtyckt. Måndagen blir en rolig dag där aktiviteter och arbete blandas med varandra. Under tisdagen vågar du ta för dig i ett speciellt sammanhang. Du hinner fundera mycket över livet och över olika aspekter på din vardag. Onsdagen och torsdagen passar bra att ta hand lite extra om någon som du tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tränar upp dina sociala färdigheter den här veckan genom att aktivera dels på sociala medier och dels i verkligheten. Måndagen blir en dag där du tar igen förlorad tid med dina vänner. Tisdagen handlar om att våga vara mer i alla sammanhang. Var inte rädd för att synas. Det är din tur att glänsa. Under onsdagen tar du flera olika initiativ som kan leda till framtida arbeten. Torsdagen blir en ganska trevlig och vardaglig dag där du fokuserar på hemmet.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här veckan ska du passa på att lyssna på vad som händer omkring dig. Just nu så sker det otroligt mycket som är knutet till ditt horoskop, utan att du är direkt involverad i själva skeendet. Om du håller öron och ögon öppna kommer du lära dig otroligt mycket. Din kreativitet är på topp tack vare Månens inflytande och du har en härlig förmåga att locka människor till skratt. Tisdagen är den dag som passar bäst till materiella investeringar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan blir rolig och lite annorlunda. Du lyckas med flera olika projekt som du tidigare misslyckats med. Det som är nyckeln till dina framgångar är att du faktiskt vågar fråga om hjälp. Genom att ta in kunskap från andra så lär du dig nya saker och kan hantera problemen från en annan anfallsvinkel. Tisdagen bjuder på ett oväntat samtal. Onsdagen handlar om att vara motiverad på mer än ett sätt. Under torsdagen vill du gärna visa upp dina sociala talanger, särskilt på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan vill du inte gärna vara i centrum för människors uppmärksamhet. Genom att hålla dig lite för dig själv så känner du dig trygg. Måndagen blir den dagen så du jobba mest självständigt. Du övar dig på att utveckla både din förmåga att upptäcka problem tidigt och din förmåga att vända en motgång till en framgång. Under tisdagen och onsdagen tar du flera bra initiativ som rör hemmet. Torsdagen handlar om att undvika gräl med en släkting eller en nära vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att motivera dig själv att göra roliga saker. Under måndagen och tisdagen tycks det vara främst arbete och mer arbete som gäller. På kvällarna är du helt slut, och vill bara sova. Onsdagen blir lite mer varierad. En vän eller släkting tycks tvinga med dig på en aktivitet efter arbetet och riktigt lyckat. Torsdagen blir seg inledningsvis, men du piggnar till efter lunch. På kvällen får du kontakt med en gammal vän som du saknar väldigt mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan inleds konstigt. Du får en tveksam kontakt med en person som du vill lära känna och du vet inte hur du ska fortsätta relationen. Under tisdagen får du mod från Solen som tillåter dig att vara mer framåt än du brukar. Du märker att din charm uppskattas och du vågar spinna vidare på den kontakt som ni har fått. På arbetet kräver dina chefer en hel del av dig och det gäller att du fokuserad. Bästa dagen att gå ut med vänner är helt klart onsdagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan tar du flera bra initiativ. Du vågar vara modig i olika sammanhang och det ger dig oväntade fördelar. Måndagen handlar mest om att summera ihop förra veckan. Tisdagen och onsdagen bjuder på roliga överraskningar och trevligt sällskap. På torsdagen vågar du tänja lite på dina gränser genom att utmana en kollega inom just hans/hennes kompetensområde. Under torsdagen blir du arg för småsaker.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan bjuder på varierande utbud av både arbete och sociala nöjen. Måndagen blir en riktig komma ikapp dag där du får kämpa för att hinna med. Under tisdagen är det flera olika saker som distraherar dig mer än själva arbetet. Fokus ligger på känslomässiga saker så som kärlek och tillit. Under onsdagen jobbar du med frågor som rör pengar. Torsdagen blir en aktiv dag där du möter många nya människor

Annons