Fredag 7/11- söndag 9/11

07 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen får du en hel del olika impulser utifrån. Det kan handla om att du arbetar, umgås med vänner eller ägnar dig åt en hobby. Fredagen blir inledningsvis rätt så stressig, men under eftermiddagen lugnar tempot ned sig betydligt. På lördagen har du roligt med dina vänner. Du glömmer vardagen och du gör av med alldeles för mycket pengar. Söndagen handlar om att våga säga nej, även till dem som står dig nära.

Oxen 20/4-20/5

Du funderar mycket över livet just nu och det finns en rädsla för framtiden. Under fredagen ägnar du dig åt saker som går på rutin. Du är effektiv och du klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. Under lördagen ägnar du dig åt nöjen. På dagen är det shopping och på kvällen är det vänner som står i fokus för din uppmärksamhet. Under söndagen njuter du av att ta det lugnt och vila upp dig ordentligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte det minsta motiverad att hjälpa en vän trots att du har lovat. Under fredagen ägnar du dig gärna åt att smita under arbete snarare än åt att göra någon nytta. Lördagen blir en givande dag redan från start. Du har goda influenser i ditt tecken som hjälper dig att fatta bra beslut. På kvällen är det familjen som gäller. Söndagen ägnar du dig åt ett pussel som du vill lösa. Det verkar vara någon i familjen som hela tiden försöker att ha hemligheter för dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är envis tack vare jordens influens på ditt tecken. Envisheten hjälper dig att komma över hinder och att inte ge upp men samtidigt så kan din familj uppleva dig som tvär och egensinnig. Under fredagen lyssnar du på ett gott råd som du får och det hjälper dig när du ska fatta ett viktigt beslut. Lördagen blir en vilsam dag där du verkligen fårmöjlighet att slappna av och ta det lugnt. Under söndagen kan ett tips hjälpa dig att göra en bra affär.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att irritera en kollega med ditt trams. Du har svårt att slappna av och fokusera dig på rätt saker just nu. Mörkret gör dig deppig eftersom du styrs av Solen. Försök att vara ute så mycket som möjligt när det är ljust. Under lördagen myser du med en vän eller din partner. Det blir en varm och kärleksfull dag. Under kvällen unnar du dig lite extra i form av mat och snask. Söndagen handlar om att inte ge vika i den strid som du ger dig in i.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du har massor av olika projekt på gång och problemet är att du inte har tid att avsluta dem ett i taget. Den strukturerade Jungfrun är plötsligt vimsig och det gör att du inte blir så effektiv som du skulle vilja. Fredagskvällen bjuder på fredagsmys och värme. Under lördagen försöker du att undvika att träffa en vän eller släkting som ofta går dig på nerverna. Det går så där i dina ambitioner. Under söndagen unnar du dig att få vara riktigt lat för en gångs skull.

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen fokuserar du på dina personliga ambitioner snarare än på ditt privatliv. Både fredagen och lördagen tycks kretsa kring arbetet på ett eller annat sätt. Antingen har du svårt att släppa jobbet när du kommer hem eller så arbetar du helt enkelt helg den här veckan. Lördagskvällen bjuder på en verbal överraskning från en nära vän. Under söndagen försöker du hjälpa en kompis som alltid har problem.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen blir lugn och skön. Du får möjlighet att vila upp dig ordentligt. Under fredagen söker du dig utåt och försöker att lära dig nya saker. Du är ovanligt öppen och social tack vare Venus inflytande i ditt tecken. Under lördagen får du flera bra tips från en vän om hur du ska få en bättre ekonomi. Skorpioner tycker ofta att siffror är tråkiga och att pengar är till för att slösas så det är typen av tips är välkomna. Under söndagen vill du utmana dina gränser.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara väldigt provocerande vi vissa sammanhang. Det är som om du medvetet försöker få människor att tycka illa om dig. Under fredagen är du stingslig och avig mot alla nya personer som du möter. Lördagen är bättre för då är du ditt vanliga charmiga jag istället för en grinig trist person. Under lördagskvällen kan det finnas utrymme för romantik. Söndagen blir den dagen då du ägnar dig åt att helt enkelt undvika att arbeta.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en hel del ilska och konflikt i ditt horoskop, men även andra lite hetare känslor. Du blir arg på en person som försöker hela tiden provocerar dig. Er kommunikation är inte den bästa så därför blir det mer missförstånd när ni försöker närma er varandra. Egentligen är det lite för laddat mellan er för att situationen ska vara okomplicerad. Acceptera att båda måste svälja stoltheten för att komma vidare. På lördagen är det vänskap och god mat som gäller. Söndagen blir riktigt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du står inför ett val som du inte känner att du har nog underlag för. Du vill gärna veta mer om både fördelar och nackdelar innan du fattar ett definitivt beslut. Under fredagen möter du en vän som du inte träffat på länge och det blir en riktigt lyckad återträff. Lördagen blir intensiv på ett bra sätt. Du reser iväg, umgås med vänner och lyckas till och med festa loss lite. Under söndagen undviker du miljöer där det finns mycket människor

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen bygger på förtroende mellan dig och en familjemedlem. Om ni vågar lita på varandra så kommer vardagen att blir så mycket enklare. Fredagen blir en stressig dag där du tvingas fatta snabba beslut som du egentligen skulle vilja tänka över lite till. Under lördagen ska du passa på att prova på nya saker. Du är extra lättlärd just nu. Under söndagen passar du på at ta kontakt med vänner och släktingar som du inte hör av allt för ofta.

Annons