Måndag 10/11- torsdag 13/11

10 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan jobbar du med att få saker att fungera både på jobbet och privat. Du får ett välkommet tillskott från Solen som gör att du orkar med både dagtid och på kvällarna. Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar eftersom du har många olika aktiviteter på olika ställen att närvara vid. Under onsdagen kommer det in ett kreativt flöde i ditt horoskop som hjälper dig att bli mer inspirerad, särskilt på jobbet. På torsdagen hinner du med en hel del viktiga möten.

Oxen 20/4-20/5

Det finns både det som är roligt och det som är lite mer allvarligt den här veckan. Måndagen blir en intensiv dag där du är tvungen att fatta en del viktiga beslut. Under tisdagen tvingas du konfrontera några av dina värsta rädslor. Du har tur, men du inser också hur illa saker skull kunna vara. Under onsdagen satsar du på att upprätthålla distanskontakter med gamla klasskompisar, vänner eller släktingar. På torsdagen hjälper du gärna till med volontärarbete.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte tveka om du ska vinna den här striden. Måndagen och tisdagen är kritiska för olika typer av förhandlingar. Det bästa är om du undviker situationer där du tvingas fatta avgörande beslut de här dagarna. Onsdagen blir en dag då det skvallras mycket. Det mesta handlar om att våga säga nej till att lyssna på förtal. Du har inget egenintresse av att se dina kollegor smutskastas så vägra lyssna på sådant prat. Under torsdagen har du tur i spel som rör mindre summor pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara nog så envis när du vill, särskilt när du har den här typen av influenser som du har just nu på ditt tecken. Din envishet både hjälper dig och stjälper dig den här veckan. Under måndagen och tisdagen behöver du både tålamod och envishet för att övervinna vissa hinder. På onsdagen hindrar samma envishet dig från att ta ett gott råd som kunde hjälpt dig att förkorta din arbetstid på ett projekt . Torsdagen handlar om att lyssna och lära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ibland är du allt för ivrig och då missar du en hel del västentliga detaljer. Under måndagen och tisdagen tvingas du att konfrontera ett misstag som du gjort för att du fattade ett förhastat beslut i helgen. På onsdagen får du massor av ros från en chef eller kollega. Din kreativitet är på topp och dina idéer är periodvis briljanta. Torsdagen blir en bra dag om du ska göra affärer. Du är ovanligt skärpt när det gäller siffror just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen ägnar du åt att träffa människor och bli inspirerad till jobbet under resten av veckan. Tisdagen handlar om att få en grupp att fungera som ett team, vilket kan vara svårare än du trott. Under onsdagen möter du människor som du inte träffat på ett tag och det blir ett kärt återseende.. Dagen går i nostalgins tecken. Under onsdagskvällen kan ett löfte från de förflutna dyka upp som ett skelett i garderoben. Torsdagen blir inspirerande, särskilt på morgonen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Inledningen på veckan blir en aning seg. Du kämpar med att få fram något till en vän, men hur du än uttrycker dig så blir det fel. Måndagen bjuder på utmaningar som tar både tid och tålamod att övervinna. Under tisdagen känns det tidvis som en kollega ifrågasätter din intelligens. Under onsdagen försöker du vidga dina vyer och inte ha så förutfattade meningar. Torsdagen blir en inspirerande och rolig dag även om den blir senare än du tänkt dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan är det bra om du vågar vara lite mindre självständig och lita på att andra än du själv tar ansvar. Måndagen och tisdagen kretsar kring lagarbete. Onsdagen blir en rolig dag där du får mycket olika uppdrag som både blir utmanade och roliga på samma gång. Ett skämt kan gå över styr den här dagen och orsaka en hel del missförstånd. Under torsdagen vill du gärna bli arg på en kollega som hela tiden ställer till det. Hans/henne charm gör det svårt att vara sur länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här veckan vill du gärna vara lite extra charmig eftersom det finns en person som du vill komma nära. Måndagen och tisdagen handlar om att våga mera och vara modig. Under onsdagen får du beröm för en riktigt dålig insats och du vet inte hur du ska tolka din chefs ord. Torsdagen bjuder på överraskningar som både kan muntra upp dig och chocka dig en smula. Här gäller det att kunna behålla en neutral min oavsett vad du får höra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan bli lite av en berg och dalbana. Du har gett dig ut på en resa som kommer få dig att växa, samtidigt som du måste lämna din trygghetszon. Under måndagen har du lätt för att bli arg. Tisdagen tycks krets kring relationer och starka känslor. Kvällen handlar om idrott och fysisk aktivitet. På onsdagen tar du upp ett problem med en vän för att se om ni tillsammans kan fundera ut en lösning. Torsdagen blir en riktigt rolig och lite konstig dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds segt eftersom du är väldigt trött. Du har svårt att hitta inspiration just nu. Under måndagen och tisdagen tenderar du att ha svårt att starta upp nya projekt. Du känner dig irriterad och oentusiastisk. Onsdagen blir en bättre dag eftersom du får möjlighet att avsluta de saker som du påbörjat i lugn och ro utan att känna någon stress. Under torsdagen möts du både av roliga uppgifter och riktigt tråkiga måsten. Här gäller det att hålla ångan uppe hela dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lätt för att ryckas med av nya idéer just nu även om de varken är så kloka eller genomtänkta. Problemet är Månens påverka på ditt tecken som gör att din impulsivitet ökar ytterligare och du tenderar att följa ditt hjärta snarare än att lyssna på ditt förnuft. Måndagen bjuder på många nya intryck. Tisdagen handlar om att samla ihop och summera ett projekt. Under onsdagen finns det risk för konflikt mellan dig och en vän. På torsdagen tar du ut svängarna lite extra.

Annons