Fredag 14/11- söndag 16/11

14 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen blir ovanligt lugn. Du njuter av att slippa göra någonting annat än det du vill ägna dig åt. På kvällen är det främst familjen och vännerna som gäller. Under lördagen är du engagerad i ett projekt av något slag. Det kan röra sig om något i hemmet eller en hobby. En diskussion med en vän eller familjemedlem kan påverka ditt humör, särskilt under kvällen. Söndagen handlar om att våga dela med sig av sin oro och sina rädslor.
Oxen 20/4-20/5

Du står inför en förändring och det kan göra dig något dämpad. Under fredagen är du koncentrerad på det du gör och inte så upplagt för skämt. Vart eftersom dagen går tinar du upp och skratten blir fler. På kvällen myser du gärna hemma. Under lördagen är det fullt upp. Du är engagerad i en familjemedlems projekt samtidigt som du vill hinna med lite egna åtaganden. Under lördagskvällen träffar du gärna vänner. Söndagen blir en dag som du funderar mycket över livet och döden.
Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under en av de här dagarna kan du få nyheter som gör dig rätt så upprörd. Det kan röra sig om en vän eller släkting som har råkat ut för något tragiskt. Här gäller det att samla ihop sig och finnas där för din vän/släkting. Under fredagen sker det en hel del saker på arbetet så det gäller att vara utvilad. På kvällen går du gärna ut och umgås med vänner. Lördagen blir en lugnare dag där du får möjlighet att mysa med din familj. På söndagen drabbas du av dåligt samvete för något som du har sagt.
Kräftan 21/6-22/7

Du går från klarhet till klarhet just nu. Under den här helgen inser du en del värdefulla saker om dig själv. Fredagen blir en lovande dag där du får massor av saker gjorda. Du är ovanligt effektiv tack vare Mars inflytande över ditt tecken. Det finns en målmedvetenhet som inte är karaktäristiskt för Kräftan. Lördagen blir en rolig dag där du verkar vara på väg någonstans. Du har fullt upp från morgon till kväll.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du vill vara i centrum för en viss persons uppmärksamhet med det blir inte riktigt så som du tänkt dig. Du förlorar på att du är svartsjuk och misstänksam. Tillåt dig själv att inte fundera så mycket över er relation utan njut när ni är tillsammans. Vissa saker måste få ta tid att utvecklas. Det här er en av de sakerna som måste få växa i lugn och ro. Lördagen bjuder på en överraskning i form av ett oväntat samtal eller ett besök. Under söndagen överväger du ett beslut som du vill fatta.
Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att irritera dina vänner just nu. Du är ilsken eftersom någon eller något har vänt upp och ned på din värld den senaste tiden och som jordelement har du svårt att uppskatta snabba förändringar. Under fredagen möter du en person som imponera på dig. Hans eller hennes karisma är enormt stor. Under lördagen är du ovanligt lycklig. Det blir en härligt harmonisk dag som du kan leva på länge. Under söndagen stöter du på ett mindre problem som kan ta lite tid att lösa.
Vågen 23/9-22/10

Annons

Ditt intresse för hur andra mår är ovanligt stort. Månen skänker ditt tecken empati och får dig att blir mer öppen för hur andra har det. Under fredagen kan en kollegas problem röra dig så djupt att du erbjuder dig att hjälpa till fast du egentligen inte vill det. Under lördagen trotsar du vädergudarna och håller dig utomhus så mycket som möjligt. Söndagen blir en lovande dag för alla former av affärer. Du kan göra stora vinster den här dagen.
Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period där du vill uträtta så mycket som möjligt, även på helgerna. Det blir fullt upp de här dagarna så risken är stor att du inte får så mycket sömn som du skulle vilja ha. Under fredagen möter du en person som trampar dig på tårna och är allmänt oförskämd. Du blir arg och ger svar på tal. Det här är inledningen på en segdragen konflikt. Lördagen inleds rätt så lugnt men sedan har du en massa åtaganden. Under söndagen möter du en ovanligt karismatisk människa.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under den här helgen förutsätter du en massa saker som inte är sanna. Du bygger dina beslut på lösa rykten och det kan i slutändan orsaka en hel del merarbete. Fredagen handlar om att vara klok och ödmjuk. Under lördagen är det din humor som är ditt främsta vapen. Det hjälper dig att bryta isen i en pinsam situation. På söndagen har du svårt att koncentrera dig. Dina tankar vandrar ständigt iväg. Många av dina tankar tycks krets kring kärlek just nu.
Stenbocken 22/12-19/1

Du lever livet just nu på både gott och ont. På fredagen är det så mycket som händer att du inte hinner med känslomässigt. Du har svårt att fatta allt som sker och det gör att du blir lite ställd när du plötsligt får rätt fråga från fel håll och rätt håll på samma gång. Här gäller det att du kan behålla fattningen och inte drabbas av plötslig blyghet. Under lördagen är det fest som gäller. På söndagen träffar du gärna vänner eller en speciell vän.
Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Hela den helgen blir lite annorlunda. Under fredagen försöker du njuta av att vara tillsammans med familjen och äta gott. Lördagen går jättefort. Du hinner knappt tänka innan det är kväll. På kvällen är det fest med nära vänner. Det blir en härlig dag där du får glömma vardagen för en stund. Söndagen bjuder på både hårt arbete och en hel del roliga upplevelser. Det finns en ton av allvar i ditt horoskop som du inte bör sopa under mattan. Bejaka dina känslor.
Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen bestämmer du dig för att falla in på ett nytt spår. Under fredagen är du mycket mer bestämd än du brukar vara. Du har valt att ta mer ansvar och att fatta fler beslut själv. Under fredagskvällen träffar du gärna en vän och uppdaterar dig lite på det senaste skvallret. Under lördagen möter du en släkting som har svårt att hålla sig i verkligheten. Han eller hon tenderar att sväva ut i drömmar titt som tätt. Söndagen blir en fysiskt aktiv dag.

Annons