Måndag 17/11

16 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en prövande dag eftersom du får flera av dina påståenden ifrågasatta. Här gäller det att du inte bara står på dig utan att du också kan argumentera för din ståndpunkt. Våga sticka ut hakan lite extra.
Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är du stressad eftersom det finns så mycket som du vill få gjort. Glöm inte att organisera ditt arbete så att du har koll och inte missar något väsentligt. En kollega gör dig besviken idag. Hon eller han lyssnar inte på dig.
Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en ganska konstig dag eftersom du inte får rätsida på ett problem som du har. Våga fråga om hjälp. I det här fallet är det bättre att rådbråka fler hjärnor för att komma på en bra lösning på dilemmat.
Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på ganska få överraskningar och det tycker du är skönt eftersom du gärna vill fålite lugn och ro så här i början av veckan. En vän kommer med ett trevligt förslag rörande kvällen. Är du flexibel som kommer du ha ännu roligare.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du vet hur du ska charma din omgivning, men just idag får du ändå inte som du vill. Inse att fajten är förlorad och gå vidare. En chef tycks vara efter dig så var noggrann med att göra saker på rätt sätt. Det här är inte en dag då du ska tänja på gränserna.
Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska envis just nu och det hjälper dig när du ska strukturera upp din dag. Tack vare ett positivt inflytande från Mars har du mer energi på jobbet än vanligt. Det lir en rolig och produktiv dag. Undvik bara att lyssna på skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ut svängarna mer än vanligt. Genom att sticka ut hakan riskerar du att dra till dig en hel del oönskad uppmärksamhet men samtidigt får du flera bra fördelar genom att var så här kaxig. Får du dåliga nyheter så får du dem via telefonen.
Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en stressig dag där du har svårt att fokusera dig. Du tenderar att fladdra iväg i dina tankar och det gör att du inte är så produktiv som du skulle kunna vara. Under måndagskvällen passar det bra att träffa vänner.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Du vet inte hur du ska lägga fram ett förslag till en kollega så att han eller hon förstår dig rätt. Det du vill kan lätt missuppfattas som en invit fast du egentligen är ute efter en mer arbetsmässig relation. Var väldigt tydlig med vad du menar.

Stenbocken 22/12-19/1

Din charm hjälper dig förbi vissa hinner i början av veckan. Tack vare din humor och dina glada skratt så lyckas du vinna över kollegor som tidigare inte gillade dig till din sida. Undvik alla form av precisionsarbete i dag. Du tenderar att slarva lite väl mycket.
Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv måndag där du tvingas att ta tag i problem som någon annan orsakat. Din chef uppskattar ditt sätt att jobba så därför få du axla det här oket. Tänk på att diplomati är vägen till framgång den här dagen.
Fiskarna 19/2-20/3

Du stressar en hel del den här måndagen, men det är bara för att du vill ligga bra till under resten av veckan. Genom att vara ovanligt effektiv idag så kan du unna dig att ta det lite lugnare fram emot helgen. Du får ett gott råd under dagen som du bör följa.

Annons