Tisdag 18/11

17 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket hårt arbete i ditt tecken just nu. Det verkar som du vill få rätsida på ett problem som du har, men hur du än vänder och vrider på det så blir det inte alls som du tänkt dig. Försök att låta det undermedvetna sköta jobbet istället.
Oxen 20/4-20/5

Du är orolig för något och det gör att du inte är lika glad som vanligt den här dagen. Även om du anstränger dig för att inte jaga upp dig i onödan så skiner din oro igenom både privat och på arbetet. Ibland är det bättre att prata om sin rädsla.
Tvillingarna 21/5-20/6

Den här tisdagen tvingas du bita i det sura äpplet när det gäller arbetsfördelningen för dagen. Du blir inte alls glad när du möter på motstånd när det gäller dina idéer. Här gäller det att stryka dina kollegor medhårs.
Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen inleds rätt så segt. Du har verkligen problem att kliva upp på morgonen just nu. När du väl är igång så går dagen både fort och enkelt. Det mesta tycks gå din väg just nu så varför inte våga chansa lite. Stick ut hakan.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen börjar bra med slutar så där. Du är pigg och utvilad på morgonen så det är då du ska ta in så mycket information som möjligt. Ju senare det blir på dagen ju tröttare är du och sämre på att komma ihåg saker.
Jungfru 23/8-22/9

En konflikt inleder den här tisdagen och det gör att du är lite irriterad under resten av dagen. Det verkar som om du har svårt att komma överens med en familjemedlem. Ni tycks reta upp varandra nästan hela tiden.
Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt diplomatisk den här tisdagen och det gagnar dig bra eftersom du får så mycket hjälp tack vare att ingen kan motstå din charm. Under tisdagseftermiddagen kan ett rykte orsaka en del uppståndelse.
Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen lovar mer än vad den håller. Du tror att du ska få framgång inom ett visst område, men det verkar som om dina planer åter igen blir lagda på is. Försök att ha tålamod, den här typen av uppdrag tar tid att utveckla.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det finns en risk att din irritation går ut över fel person idag. Du fräser som en katt och spärrar ut klorna så fort någon antyder något som du kan tolka som kritik. Det är en usel kombination av planeter som orsaker ditt dåliga humör.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen riskerar du en hel del genom att öppet erkänna en svaghet som du har. Tack vare ditt mod kan du faktiskt vinna mer än du förlorar. Du kommer att märka en förändring som smyger sig fram under de närmaste dagarna.
Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska intensiv i din personlighetstyp just nu och det kan en och annan kollega störa sig på. Här gäller det bara att ignorera deras gnäll och fortsätta tro på dig själv. Din styrka är att du oftast går din egen väg utan att påverkas av din omgivning.
Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen bjuder på en variation av känslor, arbetsuppgifter och möten. Det bästa är om du är utvilad eftersom då kan du verkligen suga ut det bästa från den här dagen. Under kvällen får du en trevlig överraskning av din vän.

Annons