Onsdag 19/11

18 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen ska du lyda ditt hjärta. Ibland är du bra på att glömma bort att lyssna till din inre intuition. Idag är det bra om du lyssnar till den eftersom den förstärks av Månens position. Vill du ha vägledning så sök svaret inom dig själv.
Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska medioker dag där det inte händer så mycket. Lite lugnet före stormen skulle man kunna säga. Under kvällen passar du på att spendera tid med någon som står dig riktigt nära. Det blir en mysig kväll.
Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagsmorgonen bjuder på en överraskning. Du möter en eller flera personer som du inte sett tidigare och det blir lite kaotiskt eftersom du måste plocka fram dina sociala färdigheter innan du riktigt vaknat. Under senare delen av dagen får du nyheter.
Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen ska du vänta dig det oväntade. Det blir en händelserik dag där du hela tiden måste vara flexibel och ganska positiv om du ska kunna ro dina projekt i hamn. På kvällen passar det bra med utomhusaktiviteter eller sport.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du är väldigt glad över något som drabbat någon annan. I det här fallet så gynnas du av en väns olycka, och det grumlar din lycka något. Du är egentligen en snäll person som vill alla väl. Kvällen bjuder på hemma mys.
Jungfru 23/8-22/9

Din organisationsförmåga kommer väl till pass idag. Genom struktur och ordning kan du vinna flera fördelar både privat och på jobbet. Glöm inte ett löfte som du gett. Någon litar på att du är där för honom/henne.
Vågen 23/9-22/10

Den här dagen tycks kretsa kring pengar och ekonomi. Du har svårt att hålla i slantarna och nu har du hittat något som är dyrt och som du absolut vill ha. Rådbråka ditt samvete innan du gör förhastade inköp.
Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder både på roliga stunder och hårt arbete. Många skratt kantar dagen och du är på ett riktigt busigt humör. Under eftermiddagen träffar du en person som imponerar på dig med sin kunskap inom vissa områden.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Just nu är du inne i en period där du ifrågasätter en massa saker. Du har så många olika projekt på gång just nu att du måste börja välja och det blir inte enkelt eftersom du vill göra allt som du har startat upp.
Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen bjuder på framgång inom ett område som det stått still på under riktigt lång tid. Du njuter av att vinna mark samtidigt som du har svårt att hantera det fullt ut. Kvällen blir mysig och familjär, precis som du vill ha den.
Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen är det bra om du är lyhörd för en väns eller en familjemedlems bekymmer. Ibland kan du upplevas som lite ignorant och det sårar dem som står dig nära. Plocka fram empatin och våga visa dina känslor.
Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en bra dag för alla typer av projekt som kräver hög noggrannhet och stor koncentrationsförmåga. Du har positiva influenser i ditt horoskop som gynna just de bitarna. Passa gärna på att testa ditt tålamod inom et visst område.

Annons