Torsdag 20/11

19 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn och du får en chans att ta en mantal paus. Du passar på att njuta av att kunna ägna dig åt dina egna intressen för omväxlings skull. Under kvällen kan ett samtal från en närstående göra dig en smula upprörd.
Oxen 20/4-20/5

På torsdagen tvingas du tjuren vid hornen och ta del av nyheter som du egentligen inte vill ha. Om det är bra eller dåliga nyheter handlar till stor del om din inställning. Tänk på att det här är bara ett litet hinder som du kan övervinna utan problem.
Tvillingarna 21/5-20/6

Acceptera att du inte alltid kan få som du vill. Ibland kan dina jordinfluenser göra dig väldigt envis och det gynnar dig inte just idag. Försök att följa med strömmen istället så kommer det att bli så mycket enklare för dig.
Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen informeras du om en förändring som kommer att påverka dig långt fram i tiden. Hur du reagerar indikerar hur påläst du är. Du visste med stor sannolikhet att förändringar av det här slaget kunde inträffa.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en rolig och ganska humoristisk dag. Du njuter av att träffa dina kollegor och dina vänner. Kvällen handlar om aktiviteter. Det kan vara att du träffar kompisar, går på bio eller helt enkelt passar på att träna lite.
Jungfru 23/8-22/9

Ibland kan din moral vara lite tvivelaktig och så är fallet idag. Du ligger på gränsen mellan sanning och lögn vilket du är väl medveten om. Här gäller det att spela sina kort rätt om du ska lyckas med din plan.
Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på mindre överraskningar och rutinbyten. Som Våg är du oftast flexibel så länge du får göra klart den du håller på med utan att bli stressad. Tyvärr kan du uppleva att människor sliter i dig just idag och du får spinga som en iller.
Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska rolig torsdag där du hinner med att träffa vänner såväl som dina kollegor. Har du möjlighet att ta en längre lunch så ska du passa på idag. Lunchen kommer att bli en rolig överraskning för din del.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen informeras du om en väns beslut och du blir mycket besviken på det spår som hon har valt. Om du hade haft något att säga i saken så hade det inte alls blivit så här. Respektera din väns känslor och håll inte tillbaka honom/henne.
Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen gör du något som du i vanliga fall inte vågar och du blir både lite skrämd och mycket stolt över dig själv. Det blir väldigt positiva följder av ditt tilltag så du kommer våga vara modig fler gånger.
Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen vill du gärna avsluta en förhandling som dragit ut på tiden. Tyvärr går det inte riktigt som du vill och du tvingas att fortsätta med det här projektet ett tag till. Privat är det fullt ös hela kvällen.
Fiskarna 19/2-20/3

Din inställning till det mesta är väldigt positiv just nu tack vare Venus inflytande över ditt tecken. Du ska passa på att utnyttja den här influensen i ditt arbete. Alla relationer och möten med människor underlättas nu när du påverkas av kärlekens planet.

Annons