Fredag 21/11

20 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du målmedveten. Du har vissa saker du måste hinna med innan du kan slappna av inför helgen. En gammal familjekonflikt blossar upp igen. Det här rör ett ämne som ni aldrig tycks kunna bli sams om.
Oxen 20/4-20/5

På fredagen väljer du att dra ned på takten lite. Även om det finns mycket att göra så föredrar du att ta det lugnt och njuta av dagen istället. På kvällen väljer du mellan att umgås med vänner, mysa med familjen eller gå ut och festa.
Tvillingarna 21/5-20/6

Din inställning till livet är rätt så lättsam just nu. Du har övervunnit ett stort hinder i ditt liv och nu gäller det bara att rida ut stormen. Venus skänker ditt tecken en positiv inställning till det mesta vilket underlättar situationen för din del.
Kräftan 21/6-22/7

Pengar är ett hett ämne i din familj just nu. Risken finns att ni börjar gräla om allt som rör utgifter. Det bästa vore om ni tillsammans satte er ned och gjorde en gemensam budget där alla i familjen har ramar som de kan förhålla sig till.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du tvekar ganska mycket just nu. Det finns en oro och en rastlöshet i ditt tecken som få dig att vilja vara på alla platser i världen utom just den du befinner dig på. Den här rastlösheten är övergående men den kommer sitta i några veckor.
Jungfru 23/8-22/9

Fredagen bjuder på en trevlig överraskning och nyheter av något slag. För din del handlar dagen mest om att följa strömmen och anpassa dig efter det som händer så blir dagen riktigt bra. På kvällen är det helst hemmamys som gäller.
Vågen 23/9-22/10

Dagen inleds i högt tempo och det finns en risk att du försover dig eller av någon annan anledning kommer sent till ett viktigt möte. Dagen handlar om att komma ikapp och att hinna med. Du kan uppleva den som ganska stressig.
Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen andas positivt tänkande från morgon till kväll. Du påverkas av bra influenser som både skänker energi och glädje till ditt tecken. Du i din tur vidarebefordrar den här positiva energin till din omgivning.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Ett möte kan väcka en del frågetecken den här dagen. Du vet att på något sätt kommer det här mötet att beröra ditt liv direkt, men du vet inte hur eller varför. Det finns en nervös rastlöshet över den här fredagen. Lite av en föraning eller magkänsla.
Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en riktig höjdardag på ett sätt, men också lite ledsam eftersom du tvingas säga hejdå till en kollega som sluta eller byta tjänst. Rent privat tycks det finnas mycket kärlek och värme i ditt tecken. Du våga äntligen vara öppen med dina känslor.
Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen handlar om olika val och att fatta kloka beslut. Tar du bara tid på dig när du överväger dina alternativ så är det nog inga problem, men om du stressar finns det en risk att du fattar fel beslut.
Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i ett positivt flöde vilket märks inte minst i ditt arbete där du lyckas med det mesta som du tar dig för. Under fredagen får du ett förslag som du kommer ha svårt att tacka nej till även om det innebär mer arbete på sikt.

Annons