Lördag 22/11

21 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på lördagen. Du vakna utvilad och känner dig redo att möta världen. Under förmiddagen är det mest hemmamys som gäller. På eftermiddagen verkar du ha aktiviteter som är förknippade med sport på ett eller annat sätt.
Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är du väldigt ivrig att få komma ut i friska luften. Du är ett naturbarn och du behöver känna samhörighet med världen omkring dig. Under dagen verkar du också planer en resa av något slag. Det blir en rolig lördag.
Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av dagen är du rätt så seg och har svårt att komma igång. Fram emot lunch vaknar du till liv och kan äntligen planera aktiviteter för dagen. Eftermiddagen och kvällen fokuserar på familjen och ett firande av något slag.
Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen vill du mer än någonsin visa att du kan prestera. Dina nerver förråder dig och det gör att det blir jobbigare än det skulle behöva vara. Under eftermiddagen och kvällen träffar du gärna vänner och kopplar av.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en avslappnad lördag där du får möjlighet att vara med dem som du bryr dig mest om i hela världen. För dig är familjen extra viktig så här när det börjar bli mörkt och kallt. På kvällen möter du en person som imponerar mycket på dig med sin karisma.
Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt bestämd när det gäller vissa saker. Tack vare att du är så envis så klarar du dig ifrån en mängd onödiga problem. När andra i din närhet stannar upp och tvekar så kör du på som alltid. Du lyckas med det mesta som du tar dig an.
Vågen 23/9-22/10

Under den här helgen så är det bra om du sorterar ut allt bråte, både mentalt och fysiskt. Du har så mycket som ligger och gnager att det är dags för en upprensning. En vän tycks ha problem med en relation så det är bra om du tar dig tid och lyssnar på henne/honom.
Skorpionen 23/10-21-11

Under den här helgen möter du många människor i olika sammanhang. Lördagen blir en delvis stressig dag eftersom du har så många olika aktiviteter inplanerade. På kvällen vill du gärna fira något bra som hänt.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Helgen blir lyckad. Du inser att du faktiskt har mer pengar över än du trodde från början och det gör att du kan unna dig något du velat ha länge. Lördagen handlar m att shoppa, träffa vänner och mysa i största allmänhet.
Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen har du svårt att aktivera dig. Du känner dig trött och på dåligt humör. Mycket handlar om att du borde äta bättre och se till att sova mer. Försök att komma ut i friska luften Du behöver syret och närheten till naturen.
Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen har du flera roliga projekt på gång. Det blir en mysig, hemtrevlig dag där småpyssel med familjen är den röda tråden. På kvällen äter du gärna en god middag med dina nära och kära. Undvik att tjafsa med en släkting som är lite retlig just nu.
Fiskarna 19/2-20/3

Nu när du har så mycket positiv energi i ditt horoskop så ska du passa på att starta upp olika projekt hemma. Du har fler olika saker som du vill få gjorda och nu är precis rätt tidpunkt för det. Unna dig att få vara kreativ utan gränser.

Annons