Måndag 24/11

23 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den måndagen försöker du att vila å mycket som möjligt. Ditt horoskop indikerar på att du är in i själen trött. Det kan vara för att du jobbat hårt eller så är det något i ditt privatliv som håller dig uppe, grubblandes på nätterna.
Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en bra dag där du får möjlighet att ta det lite lugnare än andra måndagar. Under förmiddagen fokuserar du på rutiner och under eftermiddagen är du ovanligt kreativ. Det blir en bra dag där du njuter av att jobba.
Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen inleds med att du lyckas få till ett avtal med antingen dig och en familjemedlem eller dig och en kollega. Ni gör upp om hur ert samarbete ska fungera fortsättningsvis. Er plan kan fungera om båda parter respekterar avtalet.
Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen stöter på problem i form av personer som inte respekterar vad du säger i vissa sammanhang. Var noga med att markera att du inte tycker att det här är ett okej sätt att bete sig. Under måndagskvällen får du bra nyheter från en vän.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du tillåter dig vara rätt så fri i ditt sätt att agera i en viss situation och det visar sig att ditt tilltag är snudd på genialiskt. Under måndagen lyckas du förverkliga fler drömmar som du har. Glöm bara inte bort ett löfte som du gett.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt måttfull just nu och det märks inte minst på ditt sätt att hantera pengar. Under måndagen får du ansvar för att genomför flera olika projekt. Det blir en rolig och innehållsrik dag. På kvällen möter du en person i ett oväntat sammanhang.
Vågen 23/9-22/10

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker och det är bra. Din förmåga att se klart på problemen hjälper dig att lyckas i olika sammanhang. Våga vara lite udda. Du vinner på ditt egna beteende.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen tvekar du en hel del när det gäller ett förslag som du får. Du vet att du har mycket att vinna, men också en hel del att förlora. Frågan är om du vågar riskera något bra som du redan har för något nytt.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Måndagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Det blir en givande dag om du bjuder till. Under kvällen kan ett möte orsaka turbulens i din vardag. Det här är en person som du inte räknat med att stöta på.
Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen försöker du spela oberörd när du möter en person som alltid rör upp känslor inom dig. Här gäller det att inte bli svartsjuk för då får han eller hon precis som han eller hon vill. Försök att vara lite avvaktande och låta honom/henne göra jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen är du rätt så trött. Du har axlat ansvar och arbete för flera olika personer under förra veckan och nu tar din ambition ut sin rätt. Måndagskvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.
Fiskarna 19/2-20/3

Just nu finns det mycket vilja i ditt horoskop och det är bra. Du kan driva igenom dina planer även om de kan vara lite besvärliga. Hinder är inget som du är rädd för utan du ser det snarare som en utmaning att övervinna dem.

Annons