Onsdag 26/11

25 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här onsdagen har du otur med nästan allt som du tar dig för. Undvik att gör större affärer eller investeringar den här dagen. När det gäller kärlek och vänskap kan du vara rätt så snarstucken. Du har ett hett temperament just nu.
Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir stressig på ett positivt sätt. Du verkar vara på väg någonstans. Det kan röra sig om en kortare resa eller utflykt. Under kvällen så ser du till att fixa med saker i hemmet. Du vill komma ikapp med saker som halkat efter.
Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen inleds i makligt tempo för att senare underdagen trappas upp och blir rätt så stressig. En chef ställer krav på dig och du gör ditt bästa för att leva upp till dem, men du tycker det är svårt eftersom kraven känns orimliga.
Kräftan 21/6-22/7

Inledningen på dagen blir riktigt bra. Du hinner med mer än du tänkt dig på relativt kort tid. Under eftermiddagen väntar en angenäm överraskning. Försök att bibehålla din positiva inställning som du har till det mesta.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Onsdagen blir en ganska rolig dag även om du tidvis måste hålla ett högt tempo. Vad som är viktigt är att du inte halkar efter i schemat på något sätt utan försöker att jobba efter den plan som du lagt upp för dagen.
Jungfru 23/8-22/9

Goda råd är dyra, särskilt för din del som tvingas anpassa dig efter någon annans pipa. På förmiddagen får du nyheter som med en bekant eller vän att göra. Kvällen handlar om att vara försiktig med vad du säger och till vem du säger det.
Vågen 23/9-22/10

Du har fullt upp den här dagen så det är bra om du försöker att inte provocera mer än nödvändigt. Ibland kan du vara något av en retsticka och det märka inre minst på din attityd när det gäller jobbet. Försök att agera professionellt.
Skorpionen 23/10-21-11

Du är rätt så retlig den här onsdagen. Stjärnorna pekar på ett nyckfullt humör och rätt så mycket självcentrering. Den här aspekten blir inte så långvarig så din omgivning får helt enkelt bita ihop när du är så här fräsig.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Du känner dig taggad och vill gärna träffa mycket människor den här onsdagen. Under förmiddagen har du massor av energi och då passar det bra med fysiskt arbete. Eftermiddagen passar bättre för att lära sig nya saker i makligt tempo.
Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir något av en drömdag för din del. Det du hoppats på blir verklighet, men verkligheten känns så mycket bättre än fantasin. På eftermiddagen får du en fin komplimang som du lever på rätt så länge.
Vattumannen 20/1-18/2

Du är på gott humör och inget som sker kan ändra på det. Under förmiddagen så satsar du på att vara rätt så aktiv medan eftermiddagen verkar vigd åt möten av olika slag. En vän försöker nå dig för att få fram information som du sitter på.
Fiskarna 19/2-20/3

Du är rätt så ledsen på en vän som sviker dig hela tiden. Egentligen handlar det om att ni inte har gjort klart för varandra vilka villkor som ska gälla i den här vänskapen. Under kvällen får du överraskade nyheter från en vän.

Annons