Torsdag 27/11

26 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen dyker ett pengabekymmer upp. Under dagen funderar du på hur du ska lösa dilemmat utan att det orsakar några problem i vardagen. Här gäller det att hitt en kompromiss som fungerar för alla.
Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en händelserik dag fylld med skratt och spontana infall. Du tillåter dig att njuta av det som sker omkring dig utan att lägga för mycket tonvikt vid detaljer. Den här dagen handlar främst om vänskap och om att ha roligt.
Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på gott humör och det genomsyrar allt som du gör. Under dagen träffar du människor som kommer att påverka dig på olika sätt, men din optimism finns kvar. När det gäller en kollega som är svår att hantera bör du lita till ditt tålamod.
Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen uppstår det en massa små problem som blir upp till dig att lösa. Du vet inte riktigt hur du ska hantera dem, men här gäller det att vara kreativ och låta din intuition styra dig i dina beslut.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under dagen kan du råka i gräl med en vän, kollega eller chef. Du känner att personen ifråga inkräktar på din integritet och det är inget som du tänker tolerera. Under kvällen får du chansen att visa någon du tycker om hur mycket han eller hon betyder för dig.
Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar bra. Du ser fram emot ett projekt som du startat upp tidigare i veckan som du får möjlighet att avsluta idag. En kollega kan komma med en del nedvärderande kommentarer om ditt arbete, men det är bara att ignorera.
Vågen 23/9-22/10

Styrkan den här dagen ligger i hårt fysiskt arbete. Du behöver ett sätt att skingra tankarna från alla frågetecken som snurrar i din hjärna just nu. Ibland kommer svaren när man håller sig upptagen med annat och låter det undermedvetna får arbeta ifred.
Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir en ganska tråkig dag. Du arbetar mycket på rutin och du har svårt att få tiden att gå. Under förmiddagen styr du upp en konflikt mellan två kollegor eller två vänner. Kvällen handlar om att träna eller röra på sig.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Den här dagen passar bra till alla former av impulsköp. Du har turen på din sida och det finns en chans att du gör fina fynd. Under dagen stöter du på en person som förpestar sin omgivning med sin negativa energi
Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en äventyrlig dag då mycket händer på en gång. Under förmiddagen är du lite trött och grinig men på samma gång på gott humör eftersom du känner på dig att du kommer ha kul idag. Dina förhoppningar infrias med råge.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar med att du får reda ut någon annans problem och det gör dig frustrerad. Under eftermiddagen kan ett möte öppna nya möjligheter för din del. Kvällen blir härligt lugn och skön. Du tycks njuta av ensamheten just nu.
Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en trevlig torsdag där du kan göra lite som du vill och det tycker du är skönt. Du njuter av att kunna avsluta en sak i taget utan att alla drar i dig. Eftermiddagen blir rolig och annorlunda. Du upptäcker en ny sida hos dig själv.

Annons