Fredag 28/11

27 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ta för sig och att våga vara annorlunda. Du brukar oftast inte bry dig om vad andra tycker, men just nu är du inne i en känslig fas där det händer mycket underliga saker som gör dig osäker på ditt eget värde.
Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar lite senare än planerat, men om du bara håller ett rätt högt tempo från början och är målmedveten så kommer du hinna med allt som du vill hinna med. Under eftermiddagen möter du en person som du inte sett på länge och det skapar blandade känslor.
Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen inleds ganska lugnt. Du njuter av att umgås med människor som står dig nära. Jobbet blir av sekundär betydelse när ett personligt dilemma plötsligt dyker upp. Här gäller det att hålla huvudet kallt så att du inte fattar förhastade beslut.
Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att vara fokuserad och att inte hänga upp sig för mycket på detaljer. Genom din målmedvetenhet lyckas du genomföra en hel del komplicerade projekt i utsatt tid. Under kvällen är det främst familjen som gäller.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen blir underbar. Ditt humör är på topp och du får fina komplimanger av din omgivning. Under kvällen är det kärleken som styr aktiviteterna. Det tycks bli riktigt romantiskt. Är du singel har du goda möjligheter att träffa någon ikväll.
Jungfru 23/8-22/9

Fredagen inleds ganska segt. Du är trött och grinig och harr svårt att komma igång på morgonen. Var efter som dagen går så piggnar du till och känner dig mer motiverad både när det gäller arbete och att planera kvällen.
Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra även om det som du vill ska hända inte sker. Du får vänta på din brytpunkt ytterligare någon vecka. Ha tålamod och njut av ett behagligt tempo. Bli inte irriterad på en kollega för at han hela tiden gör fel. Han behöver vägledning.
Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra även om den blir lite stressig. Du har mycket att fundera på och det gäller att du ger dig själv tid att reda ut dina tankar. En konflikt på jobbet kan skapa en något stel stämning. Här gäller det att bryta isen på ett smidigt sätt.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under fredagen kan du blir arg för småsaker och det hjälper inte att du fräser åt personer som inte är inblandade. Försök att hålla fokus på rätt saker och prioritera. Kvällen ser ut att kunna bjuda på riktigt fredagsmys.
Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen är du väldigt bestämd med vad du vill göra och det kan bidra att du hamnar i konflikt med en familjemedlem. Tänk på att du ska försöka kompromissa, då kommer dagen blir härlig och inspirerande.
Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen vill du inte jobba så länge. Det finns något annat intresse som drar i dig. På eftermiddagen är du gärna utomhus om vädret tillåter. Kvällen handlar om att träffa vänner och ha kul.
Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen blir precis vad du gör den till. Det finns ett positivt flöde i ditt horoskop som hjälper dig att ta ditt liv i dina egna händer. Under eftermiddagen kan en nyhet väcka turbulenta känslor hos dig.

Annons