Lördag 29/11

28 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen överväger du ett beslut som du nyligen fattat. Du inser att det kanske inte var så klokt som du trodde från början. Under eftermiddagen får du ett samtal som muntrar upp dig och får dig att se fram emot kvällen.
Oxen 20/4-20/5

Du har en massa aktiviteter den här lördagen så det gäller att du är utvilad. Du har planer som omkullkastas av yttre omständigheter, men med facit i hand är det det bästa som kan ske eftersom du får möjlighet att göra något du länge velat göra.
Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen har du en hel del olika saker att fundera över så det gäller att ta dig den tid du behöver för att få vara ifred och grubbla. Kvällen tycks bjuda på familjära nöjen och en hel del mys. Du känner dig ovanligt harmonisk.
Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir i stort sett en bra dag även om du känner dig pressad i vissa lägen. Du har många vänner som du vill umgås med och det mesta går att pussla ihop. En kompis har ekonomiska problem och vänder sig till dig för att få hjälp.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen börjar bra men slutar sämre. Du och någon som står dig nära är osams och det genomsyrar en del av lördagen. Det bästa vore om du tog tjuren vid hornen och sa som det var, men du föredrar metoden att tiga hjälp problemet istället.
Jungfru 23/8-22/9

Under den här helgen och då särskilt lördagen är det bra om du visar vad du tycker och tänker om en viss person. Din ärlighet kan hjälpa dig kring en situation som annars kan bli rätt så pinsam. En bra dag att göra materiella fynd på.
Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen möter du många olika personligheter och du får möjlighet att utforska områden som normalt ligger utanför din bekvämlighetszon. Här gäller det att du är öppen och undviker att ha fördomar.
Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att fundera över och mycket rör ditt privatliv. Det är stora planeter i rörelse just nu och det kan påverka hur du känner inför framtiden. Under lördagskvällen får du en härlig upplevelse som du kan lysa upp vintermörkret.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det hjälper inte att skylla dina individuella misslyckanden på någon annan. Det gäller att inse att du gjort fel, rätta till det och gå vidare. Under lördagen får du möjlighet att ge dig själv och dina prestationer upprättelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen bjuder på ett storslaget äventyr som du faktiskt att njuta av under lång tid framöver. Du möter en person som får dig att se på världen på ett lite annorlunda sätt. Kvällen handlar om att njuta och om att känna sig uppskattad.
Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen bjuder på en fest av annorlunda slag. Är du bara öppen så lär du känna nya intressanta människor ifrån en annan miljö än den du är van vid. Kvällen kan överraska dig på många sätt.
Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen får du möjlighet att slappna av och njuta av ett sällskap som du inte träffar så ofta. Det blir en rolig dag där vänskapen övervinner hinder och blir djupare tack vare att ni lär er att lita på varandra. Du vågar visa dig sårbar.

Annons