Söndag 30/11

29 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om moral och etik. Du är mån om att en vän eller familjemedlem håller på etiketten i ett visst sammanhang och att personen ifråga inte pratar bredvid mun. Här gäller att du själv är taktfull.
Oxen 20/4-20/5

Under söndagen stressar du för att hinna med ett par viktiga saker. Du är ute i sista minuten, men du vet att du både vill och måste hinna med det här. Eftermiddagen tycks röra sig om en kortare resa av något slag. Den blir rofylld.
Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen inleds rätt så lugnt, det var länge sedan du hade en så skön och avslappnande dag. Njut av lugnet och försök vila upp dig för nästa vecka kan bli rätt så stressig. En vän lyfter en tanke om sommaren som du bör fundera på.
Kräftan 21/6-22/7

Dagen går alldeles för fort. Du har som vanligt många järn i elden och Mars skänker ditt tecken extra energi. Försök att njuta av varje sak du gör idag istället för att hela tiden fundera på nästa projekt du tänker kasta dig in i.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Just nu är du väldigt trött. Bristen på solljus påverkar dig mer än du tror. Solen står i direkt kontakt med ditt tecken och det gör att du måste försöka komma ut mer under de få ljusa timmarna som är. En nyhet om en släkting får dig att förändra planerna inför julen.
Jungfru 23/8-22/9

Du är rätt så säker på vad du vill i en viss fråga, men idag kommer det fram nya fakta som får dig att fundera på om det här verkligen är rätt väg att gå. Under eftermiddagen passar det bra att ägna sig åt motion eller idrott av något slag.
Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir så där härligt slö som du önskat att den skulle bli. Du njuter av att slippa göra någonting. Under eftermiddagen träffar du gärna en vän och tar en promenad eller uppdaterar dig på det senaste skvallret. Du älskar skvaller.
Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen bjuder på flera trevliga överraskningar i form av oväntade samtal/ besök och eller nyheter. Det blir en livlig dag där du inte får så mycket tid för dig själv. På kvällen är du trött och du bör överväga en tidig kväll.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Din moral är väldigt vid just nu och du tycker att många av dina vänner är trångsynta, särskilt när det gäller frågor som rör känslor. Under söndagen kommer du och en vän älta er synpunkter fram och tillbaka ett antal gånger.
Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra söndag där du får ett välförtjänt avbrott i vardagsrutinerna, Under eftermiddagen stöter du på en person som chockar dig på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Här gäller det att samla sig snabbt och hålla masken.
Vattumannen 20/1-18/2

Du får en trevlig dag med massor av frisk luft och ljus. Du behöver verkligen den här tiden bara för dig själv för att orka med alla måsten den kommande tiden. Under söndagskvällen får ett kärt återseende dig att minnas vad som är viktigt i livet.
Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du vill för mycket just nu, men du kan inte hejda dig själ eftersom du styrs av dina instinkter snarare än ditt förnuft. Dagen bjuder på nöjen, men också på en hel del olika problem som du förväntas att lösa.

Annons