Måndag 1/12

30 nov, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du satsar allt på ett kort idag och det visar sig vara ett klokt drag, Under måndagen så märker du att du faktiskt varit lite dömande mot en vän eller kollega och nu har du chansen att be om ursäkt. Det är aldrig försent att säga förlåt.
Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite som att vakna ur en dröm. Efter en lång skön helg är vardagen tillbaka igen. Här gäller det att snabbt glida in i rutinerna så att du inte missar något som är viktigt. På kvällen är du riktigt, riktigt utmattad.
Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du chansen att testa din kapacitet i ett nytt sammanhang. Du har både fantasin och kunskapen att förvandla det här projektet till något ut över det vanliga om du bara lyckas behålla fokus.
Kräftan 21/6-22/7

Måndagen bjuder på en riktig överraskning på jobbet. Du är lite ambivalent till det här eftersom du vet hur mycket jobb det kommer att innebära trots alla fördelar som du får. Under eftermiddagen är det dags att du tar tjuren vid hornen och pratar ut med en kollega.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en bra och innehållsrik måndag. Timmarna flyger iväg och du är nöjd med det resultat som du levererar. Under eftermiddagen får du nys om en hemlighet som du egentligen kunde varit utan. Ibland är du lite väl nyfiken.
Jungfru 23/8-22/9

Måndagen inleds med en försening av något slag och det påverkar hela dagen. Under förmiddagen kan ett samtal göra dig förbannad. Dina känslor ligger utanpå just nu och det gör att ditt humör skiftar väldigt.
Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en seg historia där du gör ditt bästa för att ta dig igenom dagen. Mycket handlar om att det finns en påverkan i ditt horoskop som gör dig in i själen trött. Under kvällen har du möjlighet att fundera över ett förslag som du fått.
Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen bjuder till stor del på rutin och det passar dig bra eftersom du är för trött för att tänka. Under dagen märker du en förändring hos en vän. Det finns något som gnager honom/henne och det är bra om du forskar lite för att se om du kan hjälpa honom/henne på något sätt.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en rolig och lite annorlunda måndag. Du träffar en person som du saknat och ni tillbringar en hel del tid med att ta igen det ni förlorat. Under eftermiddagen stöter du på ett problem som har med dina känslor att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite nervös inför dagen därför att du vet att du har en hel del att ta tag i. Genom att hålla huvudet högt och låtsas som ingenting kan du faktiskt skaka av dig en del elakt skvaller och vinna en hel del respekt.
Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp den här måndagen och risken är stor att du faktiskt missar något som är väldigt viktigt. Du måste försöka att vara lite mer fokuserad på detaljer och inte hela tiden se det stora sammanhanget.
Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa ilska inom dig och det märks inte minst under förmiddagen då det finns en risk du skäller på person i fel sammanhang. Här gäller det att du är tillräckligt ödmjuk för att erkänna ditt misstag och be om ursäkt.

Annons