Tisdag 2/12

01 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på väldigt gott humör den här dagen. Det finns massor av glädje i ditt horoskop och det mesta handlar om att våga ta för sig. Under eftermiddagen kan goda nyheter förändra något i din vardag. Du känner att du äntligen är på rätt väg.

Oxen 20/4-20/5

Du utnyttjar dina kontakter den här dagen för att kunna utveckla dig inom ett område som har med arbetet att göra. Under förmiddagen kan ett gott råd från en vän spara dig en massa tid. Eftermiddagen handlar om att ta hand om människor som du älskar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu argumenterar du en hel del för att kunna vinna fördelar. Den här tisdagen handlar om att göra sitt bästa utan att konkurera för hårt med motståndarna. Under kvällen är det lek och bus som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött efter att ha tränat hårt inom något som både är en hobby och som du faktiskt till viss del tjänar pengar på. Dagen blir seg och du får inte så mycket gjort som du skulle önska. Här gäller det att vara flexibel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen är det bra om du är bestämd när det gäller dina arbetsuppgifter. Velar du för mycket är risken stor att du får en massa extraarbete. Under kvällen kan en kärleksförklaring komma som en ren överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar hårt på att bli bra inom ett område och det kommer att kräva långa arbetstimmar och en del uppoffring från din sida. Idag handlar det främst om att sätt jobbets intresse framför det privata. Tänk på att det kan uppstå en del diskussion beträffande ditt val.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt målmedveten just nu tack var en kombination av Jupiter och Mars. Utan din vanliga velighet är du väldigt effektiv och du levererar resultat på resultat. En kollega är avundsjuk på dina framgångar och pratar gärna strunt bakom din rygg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser fram emot en bra tisdag utan konflikter och det får du i alla fall under förmiddagen. Efter lunch kan en kollegas gnällande gå dig på nerverna och risken är stor att fräser ifrån fast du försöker att hålla igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din vilja att synas och märkas gör sig särskilt gällande idag. Det finns en person som du gärna vill imponera på och genom att vara den som alltid är i centrum kan den här personen inte undgå att notera dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir något ut över det vanliga. Det finns massor av kärlek och värme i ditt horoskop just nu så till att dela med dig av dina känslor. Det finna en air av harmoni som genomsyrar hela ditt tecken just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen inleds rätt så stillsamt. Du får möjlighet att visa upp dig från din bästa sida. En vän vill gärna att du hör av dig med goda nyheter beträffande pengar som ni båda har tjänat in. Tillsammans planerar ni nya projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen lyckas du övertyga en vän om att våga satsa för att vinna. Du är en impulsiv pers on om nästan alltid följer dina känslor. Under eftermiddagen råkar du på en person som kan få dig att bli riktigt arg.

Annons