Onsdag 3/12

02 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en omtumlande onsdag eftersom det finns så mycket som du måste ta tag i och du känner att du inte riktigt har varken viljan eller orken för det. Under kvällen får du ett förslag från en vän. Det här är något du borde överväga.
Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att våga ta för sig och om att inte vara rädd för att synas. Ibland håller du dig lite för dig själv eftersom du tycker att det är skönt. Undereftermiddagen kan du irritera dig på en kollega som blir provocerande.
Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du kan vara rätt så elak när du möter människor som du tycker är trögtänkta eller allmänt jobbiga. Idag finns det risk att du trampar fel person på tårna. Underskatta aldrig en motståndare. Han kommer ta reda på din Akilleshäl och slå till.
Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra inledning på onsdagen. Du slappnar av tillsammans med din kollega och tempot håller en behaglig nivå. På eftermiddagen träffar du en person som du får dig att vilja lära dig mer om ett helt nytt område.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under onsdagen är du vaken för eventuella fel och brister som en kollega har. Du är ovaligt öppen för allt som är nytt och du lär dig väldigt fort. Under eftermiddagen ska du inte tveka när det gäller alla former av affärsförslag.
Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i bra flöde. Du har massor av kreativa idéer och du får välbehövlig energi från Solen. Underdagen kan en fråga som rör pengar få dig att fundera på att söka ett extra arbete eller något liknande.
Vågen 23/9-22/10

Det blir en stimulerande men jobbig dag. Under förmiddagen möter du en person som får dig att vilja kämpa för en idé som du har. Efter lunch har du helt tappat gnistan och allt går på halvfart. Här gäller det att kunna lägga i en högre växel.
Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att var ute i god tid eftersom risken annars är att du kommer för sent till ett viktigt möte. Under dagen så råkar du ut för en del pikar från en kollega som är avundsjuk på dina framgångar
Skytten 22/11-21/12

Annons

Den här onsdagen är det bra om du lyssnar till din intuition. Genom att vara både logisk och inkännande på samma gång lyckas du fång den bästa av två världar. På eftermiddagen vågar du vara lite extra kaxig.
Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra, men inte på det sättet som du hoppats på. Visst får du som du vill i ett visst sammanhang samtidigt så måste du dela dina framgångar med andra och det har du inte alls lust med.
Vattumannen 20/1-18/2

Du är nöjd med både livet, arbetet och din privata situation. Du njuter av att umgås med vänner, släkt och kollegor. Det är en lätt stämning i ditt horoskop som banar väg för nya relationer. På kvällen är du som vanligt väldigt trött.
Fiskarna 19/2-20/3

Det är en bra och rolig period just nu vilket märks inte minst den här onsdagen. Du skrattar mycket och du hittar ständigt på nya sätt för att förändra och utveckla dig själv på arbetet. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons