Torsdag 4/11

03 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt inbjudande just nu och det märks inte minst på de relationer som du etablerar den här dagen. Under kvällen så har du chansen att förlåta en vän för något fel som han eller hon har gjort . Visa att du inte är långsint.
Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen handlar om att vara exakt och om att inte slarva med detaljer. Under förmiddagen strukturerar du upp arbetet på ett bra sätt. Efter lunch är det många som sliter i dig och vill ha din uppmärksamhet.
Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen är du på ovanligt gott humör. Du vet hur du ska få din omgivning att trivas och du bländar alla med din humor och din kvickhet. Under kvällen ägnar du dig gärna åt sport eller motion. Du tycker om att röra på dig.
Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar bra. Du är pigg på morgonen och det gör dig väldigt effektiv. Så länge du får vara ifred så tycker du om det du gör, men när alla börjar slita i dig så sjunker ditt humör betydligt och du upplevs som stingslig.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Din humor är ditt största vapen just nu så tveka inte att använda dig av den när allt känns jobbigt. Under förmiddagen får du fina hjälp av en kollega. Eftermiddagen handlar om att fånga upp saker som du ligger efter med.
Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik torsdag även om du gärna skulle ha suttit på lite färre möten och varit mer aktiv rent fysiskt. En vän eller kollega får dig att känna dig omhändertagen och det uppskattar verkligen.
Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång och ganska seg dag. Egentligen handlar det om att du utsätts för tålamodsprövande uppgifter inom ett område som inte alls intresserar dig. Försök att fokusera på en sak i taget så kommer det att gå lättare.
Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen intresserar du dig för att utvecklas inom att område som du normalt inte brukar röra dig inom. Under eftermiddagen och kvällen får du vägledning av en attraktiv person. Du tycker att jobbet plötsligt blev mer intressant.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Din förmåga att känna in omgivningen är rätt så nedsatt just nu och det gör att du har lätt för att begå misstag som du normalt sett skulle undvika. En kollega blir sårad av en klumpig kommentar, be om ursäkt och visa att du är ledsen.
Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir ovanligt innehållsrik. Du upptäcker sidor hos vänner som du inte visste att de hade. Under den här dagen kan du bli rätt så svartsjuk på små detaljer, undvik att skylta med dina känslor eftersom de är obefogade.
Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen får du lov att vara väldigt försiktig med vad du säger och till vem du säger det. Du har en förmåga att hamna i trubbel just nu och det bästa sättet att undvika bråk är att vara tyst. På torsdagskvällen hjälper du en vän med problem.
Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en innehållsrik och annorlunda torsdag. Den börjar segt eftersom du tycks vara hopplöst trött på kvällarna, men efter några koppar kaffe så är du på banan igen. En kollega visar dig ett knep som kan effektivisera ditt arbete betydligt.

Annons