Fredag 5/12

04 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen handlar om att andas ut och ta det lugnt, det har varit en stressig vecka och nu behöver du en paus. En vän söker upp dig för att få ett råd som rör hjärtefrågor. Här gäller det att du är ärlig mot honom/henne.
Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig, men rolig. Du fokuserar på att göra en sak i taget och en del människor uppleva dig som en smula avtrubbad den här dagen. På kvällen njuter du av att vara med familjen och ta det lugnt.
Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra fredag även om den inte är så händelserik. Stjärnorna ger dig lagom med inspiration och det passar bra att skapa och komma på nya idéer den här dagen. Under kvällen träffar du gärna vänner.
Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du måste fundera länge innan du kommer på ett svar som passar alla. Det handlar om en fråga som har med jobbet att göra, men som indirekt berör ditt privatliv. Under kvällen kan det uppstå en diskussion som rör semestern.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du är verkligen på hugget idag och det är bra. Under förmiddagen är du som mest effektiv. För då finns det som mest energi i ditt horoskop. Under eftermiddagen tappar du lätt fokus och svävar iväg i både handling och tanke.
Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt envis och idag är det ett hinder snarare än en tillgång. Det hade varit bra om du tog råd från en vän med mer erfarenhet inom ett område som du jobbar med just nu. Låt inte din stolthet bli ett bekymmer.
Vågen 23/9-22/10

Du ser positivt på det mesta som sker omkring dig just nu, det är bara orken som fattas. Fredagen blir ändå en bra dag även om du inte hinner med allt som du planerat att göra. På kvällen är det främst hemmamys som gäller.
Skorpionen 23/10-21-11

Du har en händelserik fredag att se fram emot. Under dagen träffar du en person som du både föraktar och som inspirerar dig på samma gång. Kvällen handlar om att ta hand om någon som står dig nära.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Den här fredagen är du verkligen engagerad i en fråga som handlar om din framtid. När du brinner för något är du nästan omöjlig att stoppa. Det blir många intressanta diskussioner den här fredagen. Försök att respektera andra personers åsikter.
Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite annorlunda. Det finns ett mod och en vilja till progress i ditt horoskop. Du känner dig orolig för framtiden samtidigt som du vågar ta risker och det gagnar dig. Dagen bjuder på en positiv överraskning.
Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen blir lite seg. Efter en lång vecka vill du gärna ta det lugnt och slappna av tillsammans med personer som står dig nära. Fredagen bjuder på en utmaning som sträcker sig från nu och till ganska lång fram i tiden.
Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en utvecklande fas där du hela tiden vill förändra och förbättra. Medan din omgivning drabbas av förlamande vintertrötthet och verkar du vara sundheten själv. Du är pigg, framåt och full av idéer.

Annons