Lördag 6/12

05 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir rolig, inspirerande och väldigt livlig. Det är bra om du är utsövd för annars kan orken tryta innan dagen tar slut. Kvällen handlar om att umgås med vänner och ha det bra. Du älskar att vara i centrum.
Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv på ett bra sätt. Du kombinerar en mängd olika aktiviteter den här dagen. Under förmiddagen är det mycket pyssel i hemmet som gäller, på eftermiddagen ger du dig gärna ut på stan för att träffa din partner eller en vän.
Tvillingarna 21/5-20/6

Du är djupt engagerad i en fråga som rör fler personer än dig själv. Det blir en bra lördag eftersom du kan kombinera flera olika intressen i en aktivitet. Kvällen bjuder på fina upplevelser tillsammans med någon du tycker om.
Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir underhållande på ett bra sätt. Du lyckas med att sammansvetsa familjen ännu hårdare. En vän vill att du ska haka på ett affärsförslag som han eller hon har, men själv är du avvaktande och skeptisk. Du behöver mer faktaunderlag först.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Eftersom du hela tiden vill framåt är det lätt att du glömmer bort att stanna upp och bara ta det lugnt. Under lördagen ska du unna dig en riktig vilodag. Oavsett om du äter pizza i sängen eller unnar dig hemma SPA så ska du njuta.
Jungfru 23/8-22/9

Det verkar som om du håller på att bli sjuk. Det finns en indikation av ohälsa i ditt horoskop, men den tycks inte hindra dig från att hålla ett högt tempo hela dagen. Kvällen bjuder på en trevlig familjestund.
Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen lyckas du samla flera roliga upplevelser. Det blir friluftsliv, familjesamvaro och mys med vänner. Genom att prioritera och pussla lyckas du hinna med massor av aktiviteter på en dag.
Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen är du ovanligt charmig. Med hjälp av Venus kan du få alla i din närhet att trivas på ett okonstlat sätt. Dagen passar bra till samvaro, mysmiddag eller uteaktiviteter. Du är anpassningsbar och full av idéer.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under den här lördagen försöker du vila ut ordentligt. Det är sällan du tar en paus, men nu känner du att du behöver få lugn och ro om du inte ska klappa ihop helt. På kvällen finns det någon som antingen tar hand om dig eller vill ta hand om dig.
Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt provocerande i vissa sammanhang och väldigt tillbakadragen i andra. Just nu har du siktet inställt på framgång och det finns få personer som kan slå din vinnarinstinkt. Kvällen bjuder på flera trevliga överraskningar.
Vattumannen 20/1-18/2

Du blir förvånad över förändringen i familjedynamiken. Plötsligt känner du dig en smula utanför. Det handlar om att du inte har samma intressen som de övriga i familjen. Här gäller det att försöka engagera sig av omtanke snarare än av intresse.
Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen bjuder på en varierande godispåse av upplevelser. Är du helt frisk så är du troligtvis ute så mycket som vädret tillåter. Känner du dig lite hängig så går du hellre på ett mysigt fik tillsammans med en vän och uppdaterar dig på lite skvaller.

Annons