Söndag 7/12

06 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lovande söndag där du får möjlighet att utnyttja information som du sitter på. Rent ekonomiskt är det lite tufft just nu. Du har mycket utgifter och få inkomster så det gäller att du håller i pengarna.
Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång och skön söndag även om förmiddag kan upplevas som en smula stressig. Under eftermiddagen träffar du vänner och har trevligt. Du får chansen att planera för sommaren eller en mindre semester.
Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen handlar om att inte döma någon ohörd. Ibland kan ditt temperament ta över och då är du svår att resonera med. Just nu finns det mycket känslor i ditt horoskop som kan skapa problem för dig.
Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga visa ilska när du är arg och inte begrava alla känslor inom dig. Om du är ärlig med hur du mår så kommer du att upptäcka att det finns många som bryr sig om dig och som vill hjälpa dig.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en rolig och aktiv söndag. Du håller igång från morgon till kväll. Det enda molnet på himlen den här dagen är att du inte orkar ta itu med en uppgift som du vet att du måste ha klar innan måndagen. Det här kommer att skapa problem i veckan.
Jungfru 23/8-22/9

Du anförtror en hemlighet åt en bekant och blir väldigt besviken när den läcker ut. Egentligen så testade du den här vännen eftersom han eller hon är rätt så ny i din bekantskapskrets. Som du misstänkte är han/hon är skvallrig av sig.
Vågen 23/9-22/10

Just nu är du ovanligt flexibel i både kärlek och i vänskap. Du ställer upp för dina vänner och du älskar gränslöst när du är kär. All den här positiva energin kommer tillbaka till dig idag. Du får massor av omtanke, uppskattning och kärlek av din familj.
Skorpionen 23/10-21-11

Du vet inte hur du ska tackla ett problem som uppstår den här söndagen. Egentligen handlar det om att lita på sina känslor. Din intuition är ovanligt stark just nu. Månen ger dig massor av kreativitet så sätt igång och börja skapa.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under söndagen vill du gärna visa vad skåpet ska stå. Du tycker att det är alldels för många som bestämmer över ditt liv och att du själv har för lite att säga till om. Här gäller det att vara tydlig med vilka regler som gäller.
Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen längtar du väldigt mycket efter någon speciell person. Hon eller han upptar dina tankar under det mesta av din vakna tid. På kvällen får du ett oväntat men glädjande meddelande. Äntligen börjar saker arta sig så som du vill.
Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och intensiv söndag. Du pysslar en del i hemmet samtidigt som du hinner umgås med vänner och bekanta. Kvällen ser ut att bjuda i ett frosseri av minnen och skratt. Det blir en välförtjänt paus i vardagen.
Fiskarna 19/2-20/3

Du närmar dig ett vägskäl i ditt liv och det känner du nästan på dig eftersom det finn en nervös oro i magen som både är skrämmande och spännande på samma gång. Stora plaster är i rörelse och det kan förändra mycket av det grundläggande i ditt liv

Annons