Måndag 8/12

07 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du höra en lögn som gör dig både arg och ledsen. Det blir jobbigt för dig att konfrontera personen som spridit den här lögnen, men ibland är det värt att säga vad man tycker och tänker.
Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om högt tempo och om att våga vara lite fräck. När det finns en möjlighet till genväg så ta den, du behöver inte alltid vara duktig. På eftermiddagen lyckas du med något som inte många klarar av.
Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska tråkig måndag, särskilt för sent födda Tvillingar eftersom det finns en negativ påverkan i ert horoskop. Det viktiga är att härda ut och tänka på ljusare, varmare tider. En nyhet piggar upp.
Kräftan 21/6-22/7

Du får oväntat mycket beröm idag på jobbet och det gör dig glad. Egentligen tycker du att du inte förtjänar alla superlativ, men du är nöjd med att vara uppskattad. En vän söker upp dig för att kräva in en skuld.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Den här måndagen mår du rätt så uselt så det gäller att inte överanstränger dig så att det blir värre. Undvik all fysiska ansträngning och försök ta dig hem till sängen så fort som möjligt. På kvällen verkar du må lite bättre.
Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du tag i flera problem som irriterat dig under en längre tid. Genom att vara noggrann så slipper du stöta på samma dilemma längre fram. En komplimang får dig på gott humör. Du känner dig uppskattad.
Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan så undviker du alla former av kritik eftersom det påverkar ditt självförtroende mer negativt än vanligt. Det Finns en influens från Uranus som gör dig lite osäker och känslig för allt som har med prestation att göra.
Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och annorlunda måndag. Du tycks lära dig nya saker och det tycker du är intressant. Kanske går du på en kurs, utbildning eller något liknande. Se upp med en rival som kan passa på att baktala dig när du inte är där.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under måndagen återvänder du till ett bekant problem som du brottats med hela hösten. Det kan röra sig om kommunikation med en kollega, ett gräl med en familjemedlem eller bara allmän irritation på en vän. Försök tackla problemet från en ny vinkel.
Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir underlig och lite berusande. Du mår både uselt och toppen på samma gång. Egentligen borde du vila mer än du gör, men det finns något som drar i dig och får dig upp ur sängen trots din allmänt nedsatta fysisk.
Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig måndag där du får chansen att briljera inför någon som du tycker om. Genom att visa precis hur driven och rolig du kan vara får du massor av positiv respons, men egentligen är det bara en persons åsikt som är viktig.
Fiskarna 19/2-20/3

Dagen ägnar du åt hårt arbete i ett högt tempo. Det gäller att du inte blir allt för trött under dagen för då kommer du inte klara av de uppgifter som du ålagt dig själv. Kaffe och lite stimulerande konversation kan avhjälpa problemet.

Annons