Tisdag 9/12

08 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen bjuder på en del roliga upplevelser. Det verkar som du är ledig eller har ganska lite att göra på jobbet eftersom du hinner med så mycket annat den här dagen. En vän kommer med skvaller som gör dig upprörd.
Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen är det full fokus som gäller. Det finns så mycket som du vill hinna med, samtidigt som du försöker hjälpa andra som inte besitter samma kunskap som du gör. Idag är ditt tålamod en välsignelse.
Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en stimulerande tisdag där du får ovanligt mycket gjort. Din effektivitet beror på att du till stor del jobbar själv. Som pratglad Tvilling är det lätt att snöa in i samtal fast du egentligen inte har tid.
Kräftan 21/6-22/7

Du är målmedveten och väldigt fokuserad den här tisdagen. Dina kolleger kan uppleva dig som grinig, men det handlar mer om att du har mycket att tänka på än att du är irriterad. Försök att ha en rak kommunikation med dem du arbetar med.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du är väldigt envis just nu och det är både bra och dåligt på samma gång. Den här tisdagen kan din envishet hjälpa dig runt ett flertal problem som du stöter på, men det kan också sätta kuggar i hjulet för dig när du vill få till ett samarbete.
Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir både rolig och jobbig på samma gång. Det är mycket som du ska hålla i huvudet och det är lätt att du ibland glömmer bort vissa saker. Genom att försöka skriva ned det viktigaste kan du undvika större misstag.
Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på ett förvånansvärt högt tempo. Timmarna flyger förbi och det är kväll innan du hinner blinka. På kvällen blir det betydligt mysigare. Du får tid att ta hand om dig själv och unna dig något extra lyxigt så här på vardagen.
Skorpionen 23/10-21-11

Under den här tisdagen lyckas du med flera olika projekt som du tidigare misslyckats med. Det beror på att stjärnorna ger dig en påverkan som öppnar upp ditt sinne för nya lösningar och får dig att se problemen ur en annan synvinkel.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den bjuder på en massa glada skratt. Din humor är på topp, och ingen kan motstå en Skytt när han/hon är i sitt esse. Kvällen handlar om att mysa med familjen.
Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen blir du riktigt arg på en person som sviker dig. Du anser att du rent ut av kan säga upp er bekantskap, men efter en hel del samtal är du beredd att förlåta henne även om du inte tänker glömma i första taget.
Vattumannen 20/1-18/2

Som singel så trånar du efter någon som finns inom räckhåll men du är orolig att du ska bli bränd. Oftast är Vattumannen ganska okänslig i relationer, men just den här personen tycks krypa in under skinnet på dig.
Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir både spännande och utmanande. Du får sätta dina kunskaper på prov och det visar sig att du klarar det med väl godkänt i betyg. Genom att utnyttja både din fantasi och din kompetens lyckas du med något som ingen annan klarar.

Annons