Onsdag 10/12

09 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en bra dag särskilt om du väljer att prioritera bort saker som du inte måste göra. Det finns en harmoni och ett välbefinnande i ditt horoskop just nu. Njut av den här influensen så länge den varar.
Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen blir en press på många sätt. Du vill prestera och samtidigt vill du få dina kollegor att må bra genom att hålla deras humör uppe. Till vapen tar du skratt och humor. På kvällen kan det smyga in en flirt i ditt horoskop.
Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du besked i en fråga som du gått och väntat svar på. Hur nyheterna uppfattas av dig är svårt att säga, men det finns en dämpad stämning över den här dagen. Kanske ska du vara beredd på att svaret inte är det som du vill ha.
Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du får testa på nya uppgifter och den här förändringen är stimulerande för dig. Eftersom du fortfarande är hängig så går det inte så fort för dig att lära dig nya saker. Ha tålamod.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under onsdagen är du extremt pressad och det märks på dina resultat som inte är lika lysande som vanligt. Under eftermiddag finns det risk att du råkar i gräl med en chef eller en kollega som går dig på nerverna.
Jungfru 23/8-22/9

Var inte fördomsfull idag utan låt alla få en chans, även människor som du inte brukar tycka om. Vem vet, de kanske förvånar dig. Under dagen kommer du att bli överraskad många gånger, både av människors hjälpsamhet och av deras kompetens.
Vågen 23/9-22/10

Du kan upplevas som en smula inåtvänd just nu, men det är bara för att du grubblar en hel del på privata saker. Försök att vara lite mer utåtriktad, i alla fall i arbetssammanhang. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och på god mat.
Skorpionen 23/10-21-11

Under den här onsdagen är du väldigt fokuserad på att prestera. Du mäter dina krafter med en kollega och då blir du en riktig vinnarskalle som inte tolererar en förlust. Försök att ha kontroll över dina känslor.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Din motivation är stor just nu och det märks också på de resultat som du levererar. Genom att vara nyfiken och uppmärksam så lyckas du prestera en hel del matnyttigt den här dagen. En kollega ger dig gärna en hjälpande hand.
Stenbocken 22/12-19/1

Det finns fortfarande mycket känslor i ditt horoskop och det ser inte ut att dämpa sig nämnvärt. Du har så mycket att fundera över att du nästan inte märker att du blir uppvaktad. Kvällen kan bjuda på romantik.
Vattumannen20/1-18/2

Även i Vattumannens horoskop finns det svallande känslor, särskilt för singlar. Du verkar ha siktet inställd på en speciell person, men frågan är om du verkligen vågar bekänna färg. Än så länge tycks du mer luta åt att etablera en vänskap.
Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir rolig även om du kämpar hårt med att lösa ett särkilt prekärt dilemma. Genom att ta hjälp av en kollega som har erfarenhet inom just det här området kan du både spara tid och slippa en hel del frustration.

Annons