Torsdag 11/12

10 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var försiktig med vad du säger den här torsdagen. Det hoppar gärna ut grodor ur munnen på dig just nu och det hoppar grodor ur munnen på dig just nu och det kan få dig att framstå som både korkad och okänslig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en enda lång plåga. Du är trött redan när du vaknar och du vet att du inte bara har jobbet att klara av utan att du även måste lösa ett frivilligt uppdrag som du tagit på dig. Här gäller det bara att härda ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir en seg dag där du inte presterar så bra som du brukar. Genom att försöka vara noggrann kan du i alla fall undvika att göra dyra misstag. En kollega ger dig beröm för något du gjort tidigare i veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen är det bra om du lyssnar mer än du pratar. Du har en förmåga att ta in saker idag tack vare en influens från bland annat Jupiter så passa på och lär dig så mycket som möjligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen får du möjlighet att ge en kollega det stöd som han eller hon behöver ha. Vanligtvis är din kollega den axel du lutar dig mot när du har det svårt. Nu kan du vara den starka och den som tar kontrollen.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagsförmiddagen får du ett gott råd som du bör följa. Om du låter din envishet och din stolthet stå i vägen för den här hjälpen så kommer du att stöta på problem som det tar mer än en dag att åtgärda.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska händelserik torsdag, Du hinner med att förtvivla, bli lycklig och sedan rasande innan morgonfikat är över. Mycket svallande känslor i ditt horoskop just nu så försök att inte ta saker så personligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en produktiv period och det gör att det mesta som du presterar håller toppklass. En vän från det förflutna tar kontakt med dig angående ett affärsförslag. Här gäller det att noga väga fördelarna mot nackdelarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen inser du inte är särskilt stolt över. Det gäller din svartsjuka sida. Du vill gärna framstå som tolerant och obekymrad men inombord kokar du när din partner visar intresse för någon annan än just dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och omtumlande dag där det främst är utomhusaktiviteterna som är spännande. Under dagen lyckas du prestera både teoretisk och praktiskt vilket du är mycket stolt över. En komplimang får dig att må ännu bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du flirtar ohämmat just nu och det ger ditt självförtroende en rejäl kick. Även om du har svårt att ta relationen till nästa nivå så njuter du av den så som den är just nu. Du försöker att hitta ett sätt att få relationen att bli mer intim utan att riskera något.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett bekymmerslöst drag över Fiskarnas tecken just nu och det är både skönt och en smula oroväckande på samma gång. Även om det är bra att kunna skaka av sig problemen så behövs det lite kamplust mellan varven.

Annons