Fredag 12/12

11 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här fredagen finns det risk för gräl och konflikter. Det beror på en ganska tung influens över ditt horoskop. På kvällen bör du inte vara för stolt för att be om ursäkt för ditt humör. Tänk på att din relation är mer värd än din stolthet.
Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv fredag eftersom du har mycket att hålla rätt på. Här gäller det att du tar fram din strukturerande sida och styr upp arbetet snarare än att du utför det själv. Var noga med detaljer och se till att ge raka instruktioner.
Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen bjuder på härlig överraskning i form av oväntat besök och ett kärt återseende. Tyvärr får du inte så mycket tid med personen i fråga som du skulle önska. Se till att chansen att träffa honom/henne igen inte glider dig ur händerna.
Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen ifrågasätter du något grundläggande i ditt liv. Det blir en tankfull dag där du överväger att göra något rätt så drastiskt för att få till en förändring. På kvällen kan ett samtal från en vän bli den vägledning du behöver få.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en rätt så varierande fredag där du hinner med både roliga aktiviteter och en hel del arbete. Under förmiddagen finns det risk för att en kollega ifrågasätter ditt kunnande. Bevisa din kompetens utan att göra någon stor sak av det.
Jungfru 23/8-22/9

Fredagen bjuder på en buffé av intryck så det gäller att ta sig tid på kvällen att sortera både den information som du fått och allt som du upplevt under dagen. Du kommer att upptäcka att du fått en hel del fördomar omkullkastade.
Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period då det känns som du inte gör något annat än att arbeta. Fredagen blir något av ett avbrott i vardagen vilket ger dig en chans att pusta ut. Tillåt dig klassiskt fredagsmys på kvällen.
Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen har du möjlighet att visa en vän precis hur mycket hon betyder för dig. Genom att vara extra uppmärksam och inte tveka om hon behöver hjälp så får du henne att förstå hur värdefull hon är för dig.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en rolig och varierande fredag. På dagen träffar du vänner eller släktingar med kvällen är vigd åt dina egna favoritnöjen, oavsett om det är party eller hemmamys med film och popcorn. En perfekt avslutning på en intensiv vecka.
Stenbocken 22/12-19/1

Du har haft en härlig vecka även om ditt känsloliv har varit turbulent. Den här fredagen tycks det vara en hel del olika aktiviteter på gång vilket gör att du har svårt att välja. Kvällen handlar om att våga mer än vanligt.
Vattumannen 20/1-18/2

Du är säker på vad du vill nu, men du har fortfarande inte bestämt dig för hur du ska gå vidare i den här frågan. Ditt självförtroende pendlar väldigt mycket från toppnoteringar till botten och det gör att du har svårt att vara öppen med det du känner.
Fiskarna 19/2-20/3

Under den här fredagen har du möjlighet att imponera med din kreativitet och din förmåga att höja nivån på de arbeten du presenterar ytterligare ett snäpp. Kvällen blir trevlig och lagom sen. Du umgås med människor du älskar.

Annons