Lördag 13/12

12 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här luciadagen blir lugn och harmonisk. Det finns något fridfullt och på samma gång lite uppgivet i ditt horoskop. Det verkar som du accepterat din situation och slutat att kämpa emot vilket gör att du mår bättre i det stora hela.
Oxen 20/4-20/5

Under den här lördagen har du massor av pyssel att ta itu med. Det handlar egentligen om att jobbar för någon annans intressen, men samtidigt tycker du att det är både socialt och kul på samma gång.
Tvillingarna 21/5-20/6

Du njuter av att ta en paus i vardagen. Det kan vara att du tar en lång promenad, går på en julmarknad eller reser bort över dagen. Under kvällen kan ett påstående från en vän irritera dig otroligt mycket.
Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig lördag där utomhusaktiviteter tycks spela en stor roll. Under förmiddagen stöttar du en vän som håller på att fatta ett jobbigt beslut. Kvällen blir ganska lugn, du njuter av att träffa vänner och bara vara.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du upplever en stress så nära julen. Det finns så mycket som du vill hinna med och så lite du har gjort. Du ägnar dagen åt allt från julstädning till lussebak med julmusik på högsta volym. Här gäller det att komma in i rätt stämning.
Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen blir du tvungen att arbeta på ett eller annat sätt. Det kan vara att du behövs rent fysiskt på din arbetsplats eller så jobbar du mentalt med hur du skal lägga upp den kommande veckan. Kvällen blir social och trevlig.
Vågen 23/9-22/10

Du njuter av att ta en dag i taget den här helgen och inte boka in för många aktiviteter. Det är sällan som du är impulsiv, men just idag känner du för att leva för stunden. En vän ger dig en fin komplimang.
Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen tar du ett beslut som du kan komma att ångra. Stjärnorna gör dig onödigt impulsiv och får diig att känna en frihetslängtan som du egentligen inte har. Överväg varje beslut som du fattar väldigt noga.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en livlig och aktiv lördag. Du tycks ha lovat bort dig under större delen av dagen och det gör att du hinner uppfylla ett löfte till en vän. Försök att hitta ett annat sätt att kompensera henne på. Din charm är oemotståndlig just nu.
Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att träna eller ägna sig åt fysiskt arbete samtidigt som det blir en riktigt social och rolig dag. Tänk på att inte avslöja alla dina hemligheter på samma gång, ibland är det bra att vara lite mystisk.
Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att koncentrera dig den här dagen. Tankarna fladdrar väldigt mycket och et skapar en förvirring i ditt horoskop. Kanske är det dags att du gör något åt det som gnager dig. Bättre att veta än att inte veta. Osäkerheten gör dig galen.
Fiskarna 19/2-20/3

Du har siktat in på en social och rolig dag. En person tycks gå dig på nerverna just nu så du kanske bör hålla ett avstånd till henne. Kvällen handlar om att fira en familjemedlem eller en vän. Det blir en trevlig kväll med massor av god mat.

Annons