Söndag 14/12

13 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är ganska slö den här söndagen. Det kan vara att du har en infektion i kroppen eller bara är allmänt slutkörd. Unna dig lite lugn och ro den här dagen. Du kommer inte att hinna mer om du stressar för då blir du bara ineffektiv.
Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir lång och stundvis enformig, samtidigt som du faktiskt har riktigt trevligt mellan varven. Det kanske inte blir en tredje advent i vanlig bemärkelse, men det blir en dag där du både kan känna stolthet och glädje.
Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att hitta orden när du tala med en vän. Känslorna du känner för honom eller henne växer sig starkare för varje dag. Kanske finns det mer än bara vänskap mellan er. Ibland kan gränsen vara hårfin.
Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period där du har fullt upp mest hela tiden. Det kan vara allt från julklappsinköp till lösa världsproblem. Tänk på att ägna dig lite åt dig själv mellan varven. Även den starkaste kan behöva få lite hjälp ibland.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en riktig mysig tredje advent där lussbullsdofter och pepparkaksknaper genomsyrar hela dagen. Har du ett förhållande är det här den perfekta dagen att ta hand om varandra och ge varandra lite extra uppmärksamhet.
Jungfru 23/8-22/9

Du har en lång och produktiv dag att se fram emot. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du en hel del måsten på din lista som du vill bocka av. På kvällen ägnar du dig åt att ta hand om dig själv lite extra. Det blir en riktig myskväll.
Vågen 23/9-22/10

Under söndagen har du en förmåga att fastna på detaljer istället för att se den större bilden. Ett råd är att ta hjälp utifrån, Ibland kan ett par nya, friska ögon se saker klarare än vad du kan. Kvällen bjuder på en överraskning.
Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill och gör planeringen av dagen enklare. Det finns mycket målinriktad fokus i ditt horoskop just nu som hjälper dig att tänka framåt och samtidigt helt gå upp i nuet. En förfrågan om arbete kan dyka upp under dagen.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Var inte rädd för att tala i klartext. Ibland lindar du in sanningen i så mycket bomull att du inte själv vet riktigt vad du tycker. Under den här söndagen ska du inte glömma bort att meddela en vän en nyhet.
Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen blir intensiv och turbulent. Du får veta en hemlighet som du egentligen inte vill veta och nu återstår problemet hur du ska tackla den. Under kvällen presterar du och det gör dig både glad och stolt.
Vattumannen 20/1-18/2

Den här söndagen lägger du fokus på idrott av något slag. Du försöker begrav ditt känslomässiga kaos inom dig och fokusera på nuet. När kvällen kommer har du kommit fram till någon form av beslut. Nu gäller det att du håller dig till det.
Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du borde göra en massa nytta den här dagen men på något sätt glider bara timmarna förbi utan att du får något gjort. Här gäller det att planera eftersom du är rätt disträ just nu och lätt drömmer dig bort.

Annons