Måndag 15/12

14 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska trist måndag eftersom det finns indikationer på att du har lätt för att hamna i gräl med en närstående just nu. Det bästa du kan göra är att försöka lägga band på ditt temperament. Prova knepet att räkna till tio när du blir arg.
Oxen 20/4-20/5

Under den här måndagen är det bra om du lägger fokus på rätt saker. Ibland har du en förmåga att bara glida iväg i tankarna, särskilt nu när det är mörkt och kallt. En chef ger dig beröm för din insats på jobbet.
Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen träffar du en person som inspirerar dig att göra saker på ett nytt sätt. Det blir en rolig och kreativ dag där du får massor av tips och råd. En vän vill att du ska lyssna på hans problem, ställ upp även om du inte har lust.
Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen är det bra att behålla fokus på rätt saker. Tempot är högt och du vill gärna hinna med både arbetet och att vara social. Inse att du kanske inte orkar med båda delarna. Ibland är det bra att ta det lugnt och softa.
Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det blir en annorlunda måndag eftersom du tvingas göra andra saker än du normalt brukar göra på måndagar. Kvällen ägnar du åt att leta efter något speciellt till en speciell person. Du vill att ha/hon ska bli extra positivt överraskad av sin julklapp.
Jungfru 23/8-22/9

Du är envis och ganska aggressiv just nu på grund av Mars position. En del kollegor kan nästan uppleva dig som på gränsen till hotfull i vissa situationen. Tänk på att morot kan fungera lika bra som piska, särskilt när människor är slutkörda.
Vågen 23/9-22/10

Under början av dagen är du in i själen trött. Du har svårt att koncentrera dig och det finns stor risk att du begår en del misstag. Eftermiddagen ser bättre ut, så lägg alla viktiga uppdrag sent på dagen idag.
Skorpionen 23/10-21-11

Du får ett utbrott på en kollega som du tycker har en ganska bristfällig attityd just nu. Genom att försöka lugna ned dig kan du undvika att hamna i en direkt konfrontation. En vän ställer upp och lyssnar på allt som du vill får ur dig.
Skytten 22/11-21/12

Annons

Under den här måndagen försöker du verkligen att lyssna på de råd som du får och det hjälper dig att korta ned arbetstiden på några saker. Under lunchen kan det komma upp ett smaskigt skvaller om en kollega.
Stenbocken 22/12-19/1

Du har hamnat i en ganska jobbig situation. Det finns ett starkt intresse för dig och din historia, men ändå känner du dig rätt så ensam. Försök att lätta på trycket genom att anförtro dina känslor till en vän som du litar på.
Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en förvirrande måndag. Från att ha varit på topp och ha haft allt under kontroll rasar visa bitar i ditt liv. Det är dags att bekänna färg, du kan inte alltid satsa på säkra kort ibland måste man vara extra våghalsig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt bestämd mot en kollega och det upplever han eller hon som jobbigt. Försök att tala om hur du vill ha det samtidigt som du ger den här personen frihet att göra jobbet på sitt eget sätt. Vissa människor behöver få mer frihet än andra.

Annons