Tisdag 15/12

15 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Tisdag 15/12

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du gärna vara ifred. Du känner dig på uselt humör och du blir bara irriterad när människor närmar sig dig. Under kvällen lättar ditt humör och du mår bättre. Det blir en social avslutning på sagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att ha attityd och att vara effektiv. Du är på hugget och ingen bråkar med dig. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning som du inte räknat med. Njut av din nyvunna popularitet. Glöm inte bort ett löfte som du gett.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en vimsig dag, kanske främst för att du har så svårt att koncentrera dig på en sak i taget. Under kvällen får du en massa beröm för en sak som du gjort eller något som du presterat. Du blir både stolt och glad.

Kräftan 21/6-22/7

Det lir en ganska intensiv dag eftersom du har så många olika projekt att ro i hamn. Tänk på att du inte är ensam utan utnyttja dina kollegor och ta hjälp av dem som finns omkring dig. En vän kommer med ett underligt påstående.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen testar du dina gränser på mer än ett sätt. Du är driven när du vill och idag har du bestämt dig för att imponera. En kollega vill lära känna dig mer än du vill lära känna honom/henne. Håll avståndet.

Jungfru 23/8-22/9

Du trotsar en chef och det kan bli en dyrköpt historia. Ibland är det bättre att du faktiskt litar på dem som har mer erfarenhet än vad du har. En vän vill att du ska hänga med på en fritidsaktivitet på kvällen. Det blir trevligt.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tar du en kollega i försvar och det visar sig vara dumt eftersom han eller hon har uppfört sig riktigt illa och det känner du inte till. Tänk på att din intention var bra även om det blev lite tokigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är riktigt arg just nu och det gör att du inte tänker så långsiktigt som du borde den här dagen. Även om det är skönt att häva ur sig all ilska så kan ditt utbrott få konsekvenser. I det här fallet är det bättre att ha is i magen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen är du väldigt beräknande. Du vet precis hur du ska få som du vill i ett visst sammanhang och nu avvaktar du bara rätt tillfälle att slå till. En kollega verkar göra illa sig under dagen och du får styra upp situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lekfull dag där du ger mycket kärlek till många och du får igen lika mycket. Tänk på att du kan kapa svartsjuka genom att vara så öppen och den känslan är inte alltid så lätt att hantera. Visa vem som betyder mest för dig så kommer allt att ordna sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en mängd ganska kraftiga känslor som drar i dig just nu och ibland så blir det fel. Det är aldrig försent att be om ursäkt för något som du gjort. Var ärlig med vad du känner så kommer du att bli förlåten.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar rätt så lovande ända fram till att du stöter på ett problem som du inte riktigt kan hantera. Här gäller det att inte vara rädd för att fråga om hjälp. En partner eller en vän vill att du ska offra tid på något du tycker är dödstråkigt.

 

 

 

 

 

 

 

Annons