Onsdag 17/12

16 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Dagen lovar en hel del äventyr och det gör att du är mer positiv idag än under veckan i övrigt. Var inte rädd för att ta ut svängarna. Du behöver få komma ut och testa dina vingar lite. En vän anförtror dig en tung hemlighet.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen är du orolig för en vän som inte riktigt lyckas leva på till de krav som omgivningen ställer på honom/henne. Det enda du kan göra är att stötta honom/henne i ord och i handling.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på uselt humör just nu och det kan gå ut över fel personer. Försök att var mer ödmjuk mot dina kollegor och dina grannar. Genom att bita ihop när du blir arg kommer du att övervinna fler hinder än om du får ett utbrott.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen bjuder på flera små överraskningar. Det blir en rolig och lite annorlunda dag därför du lyckas med saker som du inte brukar lyckas med. Just nu skänker Månen dig inspiration ut över det vanliga. Det blir härligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Visst är du inte så effektiv som du brukar, men det hindrar dig ändå inte att sväva ut när du egentligen borde ha full fokus. Det finns en påverkan i ditt horoskop som gör att du hellre drömmer om julgröt och klappar än jobbar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en betydligt längre onsdag än du räknat med. Ditt problem är att du vill för mycket. Du vet inte vart du ska lägga ribban för att det ska bli rimligt. Under kvällen får du massor av kärlek från din partber eller en vän.

Vågen 23/9-22/10

Under den här onsdagen ska du undvika att handla över huvud taget och framför allt ska du bojkotta alla former av impulsköp eftersom du bara kommer att ångra dig bittert. Du har en talang för dåliga affärer just idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rörig onsdag där det är svårt att hålla rätt på alla detaljer. Under kvällen möter du en person som inte bara muntrar upp dig utan han kan också få dig att se saker ur ett annat perspektiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt modig i jobbsammanhang. Du tar för dig mer än du brukar och det uppskattas både av kollegor och av chefer. En person med rätt så tuff attityd visar dig en enorm respekt idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir överraskade och lite spännande. Plötsligt så vänder det i en situation som du suttit fast i en längre tid. Du känner att du äntligen når fram till en person som betyder väldigt mycket för dig. Här gäller det att smida medan järnet är varmt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen kan bjuda på massor av romantik om du vill och orkar. Det enda som krävs från din sida är att du är lite mer villig att bjuda på dig själv. Frågan är om du kan vara både framåt och diskret på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill visa vem du är och det gör du genom att vara väldigt öppen mot dem du möter. Ditt glada skratt piggar upp dagen för många av dina kollegor. En vän vill gärna tillbringa kvällen med dig, här måste du pussla lite med dina åtaganden.

 

 

 

 

 

 

 

Annons