Torsdag 18/12

17 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen ifrågasätter du en hel del av det som sker omkring dig. En influens från Uranus gör dig ovanligt misstänksam mot allt och alla. Under kvällen får du ett samtal som spär på din misstänksamhet ytterligare.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv torsdag där du har svårt att styra upp din omgivning så mycket som du skulle önska. Fokusera på dig själv och på dina egna behov så kommer det att bli enklare. Strunta i vad alla andra gör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen bjuder på en del överraskningar. Det blir en rolig och stimulerande dag där du lyckas med det mesta som du tar dig för. Undvika att lyssna på skvaller om en vän. Risken är att du lockas att tro på en lögn istället för sanningen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen ligger fokus på inköp. Kanske är det julklappsdax eller så är det andra saker som du måste införskaffa. På kvällen ägnar du dig gärna åt sport på ett eller annat sätt. Du gillar att röra på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen tvingas du styra upp en situation som håller på att glida dig ur händerna. Hur bra du lyckas beror till stor del på den hjälp du får. Ibland ärt det bra att säga ifrån i tid innan det blir för mycket att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går fort för du har mycket att göra. En komplimang på eftermiddagen får dig att spinna som en katt. Det finns få saker som gör dig så glad som när någon kommenterar ditt utseende på ett positivt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Stjärnorna varnar för impulsköp av olika slag. Under kvällen får du en hel del roliga förslag för den kommande perioden. Det kan röra sig om inbjudningar till jul och nyår.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen kan ett förslag från en vän få dig att fundera över ditt liv. Du inser att du inte riktigt är där du skulle vilja vara, men frågan är om drömmen du har kan motsvara förväntningarna i verkligheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en trasslig dag eftersom du lyckas blanda dig så många olika historier på samma gång. Egentligen handlar det om omtanke från din sida, men ibland är det bättre att hålla sig utanför.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här torsdagen får du en fråga som överraskar dig mer än du vill erkänna. Det handlar om att kunna bemöta en sådan här begäran på ett bra sätt. Var uppriktig och försök inte att spela på hans/hennes känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt förvirrad just nu. Visst har du en plan, men den är som vanligt rätt så luddig. Du improviserar en hel del och det är både bra och dåligt på samma gång. Försök att hålla dig till din ursprungliga plan.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här torsdagen får du uppmuntran från ett mist sagt oväntat håll. En person som du inte ens tycker om väljer att stödja dig när alla andra tycks gå emot dig. Kanske bör du ge den här personen en andra chans.

 

 

 

 

 

 

 

Annons