Fredag 19/12

18 dec, 2014
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lekfull fredag där fokus ligger på kärlek och närhet. Kvällen handlar om att kompromissa och om att hitta ett sätt som passar både dig och din partner. Ett meddelande gör dig både glad och frustrerad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Det föreligger en risk för förväxling idag och det skulle inte vara så lyckat. Håll reda på fakta och var noggrann så kommer du klara dig bra. Det finns en stor chans att du får goda nyheter i slutet av dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är det bra om du inte förutfattade meningar när det gäller bakgrund, religion eller seder. Om du bejakar det obekanta så kommer du att lära dig en hel del intressanta saker innan dagen är slut.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ovanligt lyckad fredag. Ditt humör är på topp och då kan ingen motstå din charm. Få tecken kan vara så sociala som du när du har en positiv influens i ditt tecken. På kvällen får du nyheter från en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen försöker du träffa mycket människor. Du tycker det är roligt när det är mycket liv omkring dig. På kvällen är det hemmamys, gärna med en partner eller med en nära vän. Se upp med skvaller den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen tar du fler risker än du brukar. Du vill verkligen inte vara den som blir bortglömd. Under kvällen finns det utrymme för nya bekantskaper. Du möter människor som triggar din fantasi.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period då det händer mycket från dag till dag. Det är många möten och nya upplevelser. Under fredagen kan du stöta på problem i form av personer som är ovilliga att lyssna på de råd som du ger dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om att trivas och att få andra personer att må bra. Det finns en positiv influens över ditt tecken som underlättar alla former av sociala umgängen. På kvällen verkar du gå på fest eller på en trevlig middag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just den här fredagen bjuder på kontraster från härliga ögonblick till stunder som du helt vill glömma. Det gemensamma för hela dagen är att du i alla fall inte har tråkigt utan att nerverna är på spänd mest hela tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir både nervpirrande och lite av en besvikelse på samma gång. Det som du vill ska hända händer inte, men du får en komplimang från ett väldigt oväntat håll och det gör dig lite ställd. Plötsligt ser du många saker ur ett nytt perspektiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen blir intressant, särskilt för tidigt födda Vattumän. Se upp så att inte en unik chans smiter dig ur händerna. Du har alla kort på hand, nu gäller det bara att spela ut dem på rätt sätt. Tänk på att det finns andra som vill ha det du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen glider förbi i ett bekvämt töcken. Du är lagom på hugget och du tycker att det mesta du tar dig för är både inspirerande och roligt. På kvällen är det vänner, god mat och trevligt sällskap som gäller.

 

 

 

 

 

 

 

Annons